Οικονομάκου: «Δεν έχω να κρύψω κάτι»

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που κουρνιάζει σπίτι του. Αντιθέτως, προτιμά να ταξιδεύει και να μοιράζεται εικόνες και στιγμιότυπα από τα ταξίδια της με τους 445.000 followers της στο Ιnstagram.

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που κουρνιάζει σπίτι του. Αντιθέτως, προτιμά να ταξιδεύει και να μοιράζεται εικόνες και στιγμιότυπα από τα ταξίδια της με τους 445.000 followers της στο Ιnstagram.

«Τα τελευταία τρία χρόνια ταξιδεύω πολύ. Επειδή έχω πολύ μικρές περιόδους κούρασης, επιλέγω να τις γεμίζω με ταξίδια. Η μόνη μου δύναμη και το μόνο που με κάνει να λέω ότι αξίζει να δουλεύω καθημερινά τόσες ώρες είναι το να σχεδιάζω το επόμενο ταξίδι μου. Τα ταξίδια είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Ανοίγουν τα μάτια σου, ανοίγει το μυαλό σου, παίρνεις ιδέες, γνωρίζεις ανθρώπους, εξελίσσεσαι. Έχω στήσει έτσι τη ζωή μου ώστε να δουλεύω πάρα πολύ, αλλά να απολαμβάνω όσα μου προσφέρει η δουλειά μου», εξηγεί.
 Όσο για τον λόγο που επιμένει να κοινοποιεί τις στιγμές τις εκτός των συνόρων;

«Γιατί να μην τις δείχνω; Δεν έχω σκεφτεί ποτέ ότι πρέπει να κρύψω κάτι. Δεν έχω να κρύψω κάτι. Τα χρήματα με τα οποία κάνω τα ταξίδια ούτε στον δρόμο τα βρίσκω, ούτε τα κλέβω από κανέναν. Από τη στιγμή που δουλεύω και έχω κάποιες απολαβές, που δεν είναι τόσο μεγάλες όσο φαντάζεται ο κόσμος, αλλά μου δίνουν τη δυνατότητα να κάνω ταξίδια, γιατί να μην τα κάνω; Καθένας επιλέγει να κάνει αυτό που θέλει στη ζωή του. Εμένα αυτή είναι η ευχαρίστηση μου. Το δείχνω, το χαίρομαι και είμαι και περήφανη που μπορώ να έχω αυτή τη ζωή. Νομίζω ότι το αξίζω κιόλας. Γιατί να μη μοιραστώ μερικές ωραίες στιγμές στο Instagram; Για να μην προκαλέσω; Ποιον; Ανθρώπους που δεν έχουν δουλειά; Δυστυχώς, στην εποχή μας η κατάσταση έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε οι μισοί να δουλεύουν εξαντλητικά όσο δύο και τρεις άνθρωποι, για να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στις δουλειές τους, και οι άλλοι μισοί να είναι άνεργοι.

Εγώ λοιπόν επειδή δουλεύω καθημερινά για δεκαπέντε ανθρώπους, επειδή προσπαθώ να τα βγάζω πέρα με πάρα πολλά πράγματα που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί και επειδή έχω τρομερή πίεση και άγχος, έχω επιλέξει να απολαμβάνω ένα ταξίδι τις περιόδους όπου μπορώ. Και με χαρά αν βγάλω και πέντε ωραίες φωτογραφίες να τις μοιράζομαι. Το παράλογο είναι να κρύβει τη ζωή σου. Γιατί τότε μάλλον νιώθεις ενοχικά ή έχεις κατακτήσει όσα έχεις με λάθος τρόπο. Επειδή τα έχω χτίσει όλα μόνη μου από το μηδέν είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου. Όλα είναι αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς, τρομερής πειθαρχίας και επαγγελματισμού, οπότε είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου σε αυτό το κομμάτι», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

Πηγή: gossip-tv.gr

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook