Άντζελα Ευριπίδη: “Το πιο σημαντικό είναι να δείχνεις τη δουλειά σου”

Εδώ και πέντε χρόνια η Άντζελα Ευριπίδη έχει εγκαταλείψει το μόντελινγκ. Ο λόγος;

Εδώ και πέντε χρόνια η Άντζελα Ευριπίδη έχει εγκαταλείψει το μόντελινγκ. Ο λόγος;

Πλέον ασχολείται με τα αξεσουάρ, και κυρίως το κόσμημα, δημιουργώντας μαζί με τον σχεδιαστή Στρατή Βογιατζή τη δική τους σειρά.

Δεν έχει παντρευτεί και, όπως έκανε από τα πρώτα βήματά της στο μόντελινγκ, εξακολουθεί να μην αποκαλύπτει πράγματα για τα ερωτικά της, τονίζοντας πάντα:

«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να δείχνεις τη δουλειά σου και όχι το κρεβάτι σου» τόνισε στην Espresso. Πάντως, το 2008 έφτασε κοντά στον γάμο με νεαρό επιχειρηματία, αλλά τελικά το ζευγάρι ακολούθησε διαφορετικούς δρόμους.

 Όσο για τους αγγέλους που πρωταγωνιστούν και στα κοσμήματά της, λέει: 

«Θεωρώ ότι είναι φύλακες των ανθρώπων και μάχονται για το καλό τους. Κατά κάποιον τρόπο, μετά την απώλεια της μητέρας μου που έφυγε στα 62 της από ιατρικό λάθος και έτσι αυτόματα την κατέστησε έναν απ’ αυτούς, ήθελα να τιμήσω τους αγγέλους με το να φοράω εγώ η ίδια ένα από τα σύμβολά τους ως φυλαχτό. Γεννήθηκε αμέσως η επιθυμία μου, εφόσον τα δημιουργήσω, να τα “ταξιδέψω” παντού. Βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος (σ.σ.: Στρατής Βογιατζής) να τον εμπιστευτώ και να με εμπιστευτεί, και όλο αυτό να υλοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο».

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook