Χατζίδου: «δεν μπορώ να με φανταστώ μετά τα 40 μου»

Η Ελένη Χατζίδου σκέφτεται από τώρα το επαγγελματικό της μέλλον.

Η Ελένη Χατζίδου σκέφτεται από τώρα το επαγγελματικό της μέλλον.

Η Στα 40κάτι σου, πιστεύεις ότι θα είσαι ακόμη στις πίστες με τα δωδεκάποντα και τα γαρίφαλα;

«Λουλούδια δεν με πειράζει να έχει, αλλά το δωδεκάποντο δεν ξέρω αν θα το αντέχω μέχρι τότε… Για να σου είμαι ειλικρινής, επειδή μου αρέσουν πολύ τα παλιά λαϊκά και τα ρεμπέτικα, με φαντάζομαι κάποια στιγμή σε ένα ρεμπετάδικο να κάθμαι δίπλα στην ορχήστρα με το ντέφι μου. Τα κομμάτια αυτά αρέσουν πολύ στον μπαμπά μου και μου έχει μεταδώσει αυτή την αγάπη από τότε που ήμουν κοριτσάκι. Στην πρώτη μου οντισιόν, για να καταλάβεις, είχα τραγουδήσει το «Υπάρχω» του Στέλιου Καζαντζίδη και γελούσε όλο το μαγαζί. Προσωπικά, δεν μπορώ να με φανταστώ μετά τα 40 μου να βγαίνω στην πίστα με αυτά τα φορέματα, να βάφομαι και να τραγουδώ. Δεν κατηγορώ όσες τραγουδίστριες το κάνουν. Εμένα απλώς δεν με φαντάζομαι έτσι» εξήγησε στην Αγορά και συνέχισε:

 Όσοι σε ξέρουν καλύτερα λένε ότι έχεις μέσα σου μια έντονη κωμική φλέβα. Πότε επιτέλους θα ασχοληθείς με την υποκριτική;

«Μου έγινε μία πολύ ωραία πρόταση φέτος… Μου πρότειναν, συγκεκριμένα, να κάνω guest εμφάνιση σε ένα πολύ επιτυχημένο σίριαλ, αλλά τελικά η συνεργασία αυτή δεν ευδοκίμησε και κάποια στιγμή στο μέλλον θα κάνουμε κάτι άλλο με τον σκηνοθέτη της εν λόγω σειράς. Έχω παίξει μία φορά ως παιδάκι σε μια παιδική παράσταση και, βλέποντας τη σήμερα, καταλαβαίνω ότι δεν ήμουν τελικά τόσο κακή! Αυτή τη στιγμή, επίσης, συζητώ με ένα κυπριακό κανάλι για να κάνουμε μια μουσική ενότητα σε εκπομπή. Αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και η παραγωγή σωστή, δεν βρίσκω τον λόγο να μην το κάνω»

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook