Βίκυ Κάβουρα: «Δεν μπορώ τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειες»

Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για την Βίκυ Κάβουρα;

Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για την Βίκυ Κάβουρα;

«Ο ιδανικός για μένα είναι ο άνδρας-προστάτης, γιατί αυτό έχω μάθει από τον μπαμπά μου. Οπότε κάθε γυναίκα ψάχνει αυτό που έχει μάθει από τον μπαμπά της. θέλω έναν άνδρα που να νιώθω ότι με προστατεύει σε όλα. Μου αρέσουν οι άνδρες που είναι αφοσιωμένοι στη γυναίκα τους, την αγαπούν, την προστατεύουν και δεν ντρέπονται να το δείξουν. Δεν μπορώ τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειες. Όταν ένας άνδρας δείξει ανασφάλεια, με κάνει να φοβάμαι και να φεύγω. Φοβάμαι ότι δεν θα είναι ικανός να με προστατεύσει»

 Την πλησιάζουν οι άνδρες ή φοβούνται την απόρριψη;

«Με πλησιάζουν, αλλά και εγώ δεν είμαι πολύ δεκτική, θέλω. πια, στην ηλικία που είμαι τώρα, συγκεκριμένα στάνταρντς. Δεν σου λέω ότι είμαι μεγάλη, αλλά νιώθω αρκετά ώριμη για να ξέρω τι θέλω»

Οικογένεια και παιδάκια θέλει να κάνει;
«Βεβαίως, αυτός είναι ο στόχος του κάθε ανθρώπου νομίζω. Ιδανικά, θέλω να κάνω σε μικρή ηλικία οικογένεια. Μακάρι να βοηθήσει ο θεός και να βρω τον άνθρωπο που ψάχνω. Δεν δίνω ευκαιρίες εύκολα γενικά. Δεν θέλω να χάνω τον χρόνο μου. Είμαι καλά μόνη μου, ήρεμη. Οταν έρθει κάτι καλό θα το μυρίσω, θα το δω και θα το έχω»

Συγχωρεί την απιστία;
«Δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω αυτό. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο και ζεις κάτι πάρα πολύ όμορφο και έντονο, την προδοσία είναι που δεν μπορώ να συγχωρέσω, όχι την απιστία»

Όσο για το αν αυτό το διάστημα είναι ερωτευμένη όπως ακούγεται; «Όχι, δεν είμαι ερωτευμένη, θέλω πολύ να ερωτευτώ. Ο έρωτας είναι μια κατάσταση στην οποία μου αρέσει να βρίσκομαι», λέει σε συνέντευξη της στη Secret.

Πηγή: gossip-tv.gr

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook