Αποστολία Ζώη: «Δεν λέω όχι σε τίποτα»

Το «YFSF» μας έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε καλύτερα την Αποστολία Ζώη.

Το «YFSF» μας έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε καλύτερα την Αποστολία Ζώη.

Ο κόσμος, ίσως, να είχε μια διαφορετική εικόνα για εκείνη.

«Ναι, μπορεί. Οι άνθρωποι που με έχουν δει στο live ίσως να έχουν μια τέτοια γεύση, αλλά και πάλι εξαρτάται από τις συνεργασίες που κάνεις και από αυτά που έχεις μέσα σου, τα οποία μπορείς να δείξεις σε κάθε εμφάνιση σου. Οπότε, ναι, στο «YFSF» μπόρεσα να τα δείξω μαζεμένα και σε μεγαλύτερη εμβέλεια. Για μένα, ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι όλο αυτό και το κρατάω μέσα μου πολύ όμορφα, γιατί το πιο σημαντικό δεν είναι μόνο η καλλιτεχνική πορεία που είχα εκεί μέσα, αλλά, θεωρώ, το ότι από εκεί μέσα έχω κάνει φίλους. Και για μένα στη ζωή είναι πιο σημαντικό αυτό» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Ανάμεσα στα σχόλια που ακούστηκαν ήταν και αυτό του Πέτρου Φιλιππίδη, που σε προέτρεψε αν θέλεις να επιλέξεις κάτι άλλο σε ύφος τραγουδιού, να το επιλέξεις.

«Ναι, το έχουν αναφέρει ξανά αυτό και οι τέσσερις κριτές. Πάνω απ’ όλα, για μένα βασικά είναι να έρθουν στα χέρια μου καλά τραγούδια. Μου είναι πολύ σημαντικό να πάρω καλά τραγούδια από καλούς συνθέτες και να γίνει μια δουλειά η οποία να με καλύπτει και να είναι αυτό που έχω μες στην ψυχή μου. Αυτό, ξέρεις, είναι πολλές φορές και λαχείο. Δεν είναι κάτι το οποίο είναι τόσο απλό και εύκολο, ειδικά τη σήμερον ημέρα, που ένας συνθέτης δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα μόνο συνθέτοντας για να ζήσει. Είναι, λοιπόν, πολύ περίεργα τα πράγματα, οπότε αν χρειαστεί να κάνεις κι άλλη δουλειά, δεν μπορείς να αφοσιωθείς μόνο στη σύνθεση. Το δώρο μου από αυτό το σόου θα ήταν αυτή τη στιγμή να πάρω στα χέρια μου κομμάτια που να με εκφράζουν. Είμαι εδώ, είμαι ανοιχτή, δεν λέω όχι σε τίποτα. Εξάλλου, μου αρέσουν οι προκλήσεις, μου αρέσει να δοκιμάζω τον εαυτό μου στα όρια και το έδειξα στο παιχνίδι σε αυτό το σόου. Ήταν μια ωραία διαδρομή, οπότε περιμένω με χαρά ανθρώπους να δοκιμάσουν πάνω μου κι εγώ μαζί τους καινούργια τραγούδια, καινούργια ακούσματα. Γιατί όχι»;

Πηγή: gossip-tv.gr

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook