Ευαγγελία Αραβανή: «O Ρουβάς είναι ένας απλός άνθρωπος»

Για τη συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά αλλά και για εκείνη με τα μέλη της κριτικής επιτροπής του Χ Factor μιλάει η Ευαγγελία Αραβανή.

Για τη συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά αλλά και για εκείνη με τα μέλη της κριτικής επιτροπής του Χ Factor μιλάει η Ευαγγελία Αραβανή.

Η ίδια αναφέρεται και στα σχόλια που έχει ακούσει τον τελευταίο καιρό για την τηλεοπτική της παρουσία.

Τι έφερε το «Χ-Factor» στη ζωή σου;

“Μου έφερε πολύ τρέξιµο, αλλά ταυτόχρονα και µεγάλη χαρά, γιατί είναι κάτι που ήθελα να κάνω. Μέσω αυτού του σόου και του ΣΚΑΪ βρίσκοµαι στην τηλεόραση”.

Πώς είναι η συνεργασία µε τον Σάκη Ρουβά;

“Με τον Σάκη Ρουβά η συνεργασία µας είναι πάρα πολύ καλή και θεωρώ ότι παρόλο που είναι αυτός ο µεγάλος σταρ -που όλοι ξέρουµε- είναι ένας απλός άνθρωπος, ο οποίος θα σου πει τη γνώµη του, θα σε συµβουλεύσει και είναι πολύ φιλικός απέναντι σε όλους”.

Με τους κριτές ποια είναι η σχέση σου;

“Πριν από τα live πέρασα πιο πολύ χρόνο µε την κριτική επιτροπή. Είχαµε µαζί πολύωρα καθηµερινά γυρίσµατα και βρισκόµασταν συνήθως κατά τη διάρκεια των διαλειµµάτων. Θεωρώ ότι όλοι είναι πάρα πολύ καλοί και µεταξύ τους και µε τα παιδιά. Επίσης, πιστεύω ότι ο καθένας -ανάλογα µε την προσωπικότητά του- προσφέρει κάτι εντελώς διαφορετικό στο σόου”.

Τα σχόλια που άκουσες για εσένα πώς τα διαχειρίστηκες;

“Σε γενικές γραµµές έχω ακούσει καλά σχόλια. Φυσικά θέλω να µου λένε και τα αρνητικά, γιατί δεν επιθυµώ να µου «χαϊδεύουν τα αυτιά». Έτσι και αλλιώς από τα αρνητικά σχόλια γίνεσαι καλύτερος και δουλεύεις για το καλύτερο. Πραγµατικά, όµως, η χαρά µου είναι µεγάλη, γιατί πολύς κόσµος, και εντός τηλεόρασης αλλά και εκτός, µου χάρισε θετικά σχόλια. Μου αρέσει τελικά που ο κόσµος κατάλαβε κάποια στοιχεία της προσωπικότητάς µου, πέρα από το ότι είµαι απλώς µια όµορφη κοπέλα. Οι περισσότεροι, δυστυχώς, έµεναν στην εικόνα και δεν πήγαιναν παρακάτω”.

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook