Ναταλία Δραγούμη: «Με φοβίζει η στιγμή που περνά τόσο γρήγορα…»

Μητέρα, σύζυγος, ηθοποιός, επιχειρηματίας καθώς έχει δική της επιχείρηση, δεινή μαγείρισσα και σέξι θηλυκό.

Μητέρα, σύζυγος, ηθοποιός, επιχειρηματίας καθώς έχει δική της επιχείρηση, δεινή μαγείρισσα και σέξι θηλυκό.

Ποιος είναι ο πιο σημαντικός ρόλος για την Ναταλία Δραγούμη;

 «Ευχαριστώ για το κομπλιμέντο. Ο ρόλος της μάνας είναι ο πιο σημαντικός, θεωρώ ότι έχω επιχειρηματικό μυαλό, αφού είμαι δημιουργός της εταιρείας «Μέλι-Γάλα», που είναι καντίνες στα σχολεία με επιλεγμένα γεύματα, υγιεινά σνακ και σωστή σχολική διατροφή. Οι καντίνες λειτουργούν στην Ελληνογερμανική Σχολή, στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη και στο Πρότυπο Κολλέγιο Αθηνών. Πιστεύω ότι πρέπει να τρώμε υγιεινά από την παιδική ηλικία, γιατί στην πορεία εντάσσεται στον τρόπο ζωής μας» τόνισε στην Αγορά.

-Αποτελείς το πρόσωπο ελληνικής εταιρείας καλλυντικών. Σε φοβίζει ο χρόνος;

«Με φοβίζει η στιγμή που περνά τόσο γρήγορα. Οχι εμφανισιακά, αλλά να έχω τη δύναμη να μεγαλώσω όμορφα από μόνη μου. Αν έχεις διαλέξει το σωστό καλλυντικό, ο ύπνος και η γυμναστική σου αυξάνουν τις ενδορφίνες και το δέρμα σου λάμπει. Όλα αυτά είναι παράγοντες για να περάσει ο χρόνος από πάνω σου όσο πιο ομαλά γίνεται.»

 -Η εικόνα σου παραπέμπει σε εκείνη ενός ατίθασου παιδιού. Έχεις ζήσει επικίνδυνα και έχεις κάνει πολλές τρέλες στην εφηβεία σου. Έχεις ηρεμήσει από τότε; Πώς θα αντιδράσεις αν έχουν έντονη εφηβεία τα παιδιά σου;

«Εχω ηρεμήσει και νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε τρέλες στη νιότη μας. Προσπαθώ το ίδιο να το περάσω και στα παιδιά μου, γιατί με τη σωστή παιδεία ξέρεις πότε να φρενάρεις τον εαυτό σου. Αλίμονο αν η νιότη δεν έχει την τρέλα της, απλά πρέπει να υπάρχει κάποια αυτοσυγκράτηση, γιατί οι γονείς δεν μπορούν να τρέχουν συνεχώς πίσω από τα παιδιά τους».

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook