Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θέλω να κάνω παιδί σε μεγάλη ηλικία»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλει να γίνει μάνα και δεν το κρύβει.

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλει να γίνει μάνα και δεν το κρύβει.

Μετάνιωσες που έδωσες δεύτερη ευκαιρία σε αυτή τη σχέση;
«Όχι. Το ήθελα πολύ εκείνη τη στιγμή και το έκανα. Τελευταία κάνω αρκετά λάθη και μετά μετανιώνω, αλλά έχω καταλήξει πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Αν έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία, το έκανα γιατί το ήθελα, δεν με πίεσε κανείς να το κάνω. Το προσπαθήσαμε, δεν μας βγήκε και τελείωσε. Κάποιες φορές έτσι είναι και γίνεται πιο ξεκάθαρο πως κάτι έκανε τον κύκλο του από το να μένεις με ερωτηματικά» δήλωσε στο people

 Οι γονείς σου πώς εισέπραξαν το ότι αυτή σου η σχέση και ο χωρισμός αντίστοιχα πήραν αρκετά μεγάλες διαστάσεις

«Στους γονείς μου δεν αρέσουν καθόλου όλα αυτά. Είναι άνθρωποι πιο παραδοσιακοί, δεν τους αρέσει να εκτίθενται τα προσωπικά μου, θέλουν να με βλέπουν καλά. Είναι χαρούμενοι που έχω προοδεύσει επαγγελματικά, αλλά θέλουν να με δουν ευτυχισμένη και στην προσωπική μου ζωή, να κάνω τη δική μου οικογένεια»
Υπάρχουν στιγμές που αυτό σε ψυχαναγκάζει ή σε αγχώνει;
«Όχι, γιατί το θέλω κι εγώ. Τώρα που έκλεισα τα 31, προβληματίστηκα λίγο. Θα ακουστεί κάπως παλιακή η άποψη αυτή, αλλά εγώ την ενστερνίζομαι: Δεν θέλω να κάνω παιδί σε μεγάλη ηλικία. Μου αρέσει να βλέπω νέες μαμάδες. Πολλές φίλες μου έχουν αποκτήσει τα παιδάκια τους, βλέπω τη σχέση τους, τη χαίρομαι και με την καλή έννοια τη ζηλεύω. Θέλω να γίνω μητέρα, γιατί πιστεύω πως έχω πολλή αγάπη να δώσω σε ένα πλασματάκι που θα φέρω στον κόσμο. Το επιθυμώ πολύ, αλλά θέλω να συμβεί με τον κατάλληλο άνθρωπο, πάνω σε έρωτα και σε μια σχέση με μεγάλη αγάπη»

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook