Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Έχω αρχίσει να σκέφτομαι τον γάμο»

Tο τελευταίο ταξίδι της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου στην Ελλάδα ήταν τα Χριστούγεννα, όταν την είδαµε µαζί µε την πολυαγαπηµένη της κόρη, Μελίνα, αλλά χωρίς τον Σουηδό επιχειρηµατία σύντροφό της.

Tο τελευταίο ταξίδι της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου στην Ελλάδα ήταν τα Χριστούγεννα, όταν την είδαµε µαζί µε την πολυαγαπηµένη της κόρη, Μελίνα, αλλά χωρίς τον Σουηδό επιχειρηµατία σύντροφό της.

Αυτό δηµιούργησε αµέσως απορίες και πυροδότησε φήµες περί χωρισµού. Η ίδια, όµως, ξεκαθαρίζει ότι ο Τζέικομπ Ρασίν δεν είχε έρθει µαζί της «γιατί ήταν στη Νέα Υόρκη, ενώ εγώ και η Μελίνα θέλαµε να πάµε στην Αθήνα!».

Όχι µόνο είναι καλά µαζί, αλλά οι δυο τους έχουν και πλήρη ελευθερία κινήσεων, χωρίς ο ένας να επιβάλλει τη βούληση και τις ανάγκες του στον άλλον. Ο κατά δέκα χρόνια νεότερός της Τζέικοµπ µάλιστα είναι τρελά ερωτευµένος µε την Αλεξάνδρα και επιθυµεί διακαώς να την παντρευτεί, ενώ έχει ήδη αποκτήσει πολύ καλές σχέσεις µε την 8χρονη κόρη της δηµοσιογράφου.

Η Αλεξάνδρα δεν είχε παντρευτεί ούτε µε τον πατέρα της Μελίνας. Τώρα θα το σκεφτόταν, άραγε, να προχωρήσει σε αυτό το βήµα; «∆εν έχω παντρευτεί ποτέ. Τώρα έχω αρχίσει να το σκέφτοµαι. Το γλέντι κυρίως!», απαντάει η ίδια στην Real.

Ο αγαπημένος της που δραστηριοποιείται στον χώρο του real estate και των ξενοδοχειακών επενδύσεων, φροντίζει ανελλιπώς να κρατά τη σχέση τους ζωντανή.

Ζουν κάτω από την ίδια στέγη και, όπως έχει αποκαλύψει η Αλεξάνδρα, της γράφει συχνά µικρά σηµειώµατα, τα οποία σκορπά στο σπίτι ή κρύβει µέσα στην τσάντα της. Η ίδια είχε υποστηρίξει σε παλαιότερη δήλωσή της ότι δεν µπορούσε να φανταστεί πως θα ερωτευόταν έναν µικρότερο άντρα. Τώρα όµως έχει αναθεωρήσει: «∆εν υπάρχουν κανόνες στον έρωτα. Έχουµε πολλά κοινά µε τον Τζέικοµπ και στο σπίτι λειτουργούµε ως οικογένεια».

Το ζευγάρι επισκέπτεται κάθε Ιούλιο τη χώρα µας, προκειµένου να γιορτάσει την επέτειο της σχέσης του, που «γεννήθηκε» πριν από πέντε χρόνια στη Σαντορίνη. Εκεί βρέθηκαν και οι δύο για διακοπές, εκεί γνωρίστηκαν και εκεί ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Η σιγουριά που της παρέχει ο αγαπηµένος της, ο οποίος έχει επίσης ένα παιδί, θα µπορούσε ίσως να λειτουργήσει ως παράγοντας για να µεγαλώσουν την οικογένειά τους; «Με µεγάλη µου χαρά, αλλά τώρα είναι αργά», εξοµολογείται η γνωστή δηµοσιογράφος, και συνεχίζει:

«Μετά τα 40 είναι δύσκολο να σε αφήσουν να υιοθετήσεις στη Σουηδία. Οπότε, πέρασε κι αυτό το τρένο. Θαυµάζω πραγµατικά, όµως, τους ανθρώπους που υιοθετούν!».

Τελικά, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου έχει βρει τον άντρα της ζωής της; «∆εν ξέρω…», απαντά και συµπληρώνει ποιος είναι για εκείνη ο ιδανικός σύντροφος: «Ο εαυτός µας. Αν µάθουµε να ζούµε και να αγαπάµε τον εαυτό µας και τη µοναξιά µας, δεν χρειαζόµαστε ιδανικό σύντροφο. ∆εν υπάρχουν ιδανικοί άνθρωποι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook