Μαρία Κορινθίου: «Η ανταμοιβή είναι να καταφέρεις να κάνεις τη διαφορά»

Η ταμπέλα «sex symbol» έχει ενοχλήσει ποτέ την Μαρία Κορινθίου;

Η ταμπέλα «sex symbol» έχει ενοχλήσει ποτέ την Μαρία Κορινθίου;

 «Όχι, ως γυναίκα ποτέ δεν με ενόχλησε. Ίσα ίσα, είναι πολύ τιμητικό. Είναι ωραίο να αρέσεις και να σε θεωρούν όμορφη και σέξι. Όμως, όταν είσαι ηθοποιός, η ταμπέλα αυτή σε εγκλωβίζει λίγο, μέχρι να αποδείξεις ότι μπορείς να ξεχωρίσεις και σε άλλους ρόλους που δεν εξαρτώνται από την εμφάνιση. Η ανταμοιβή είναι να καταφέρεις να κάνεις τη διαφορά και να βγάλεις τις ταμπέλες. Και για εμένα, ο περσινός ρόλος μου ήταν κάτι αντίστοιχο. Εκεί άλλωστε με είδε ο Μιχάλης Ρέππας και με πίστεψε, με αποτέλεσμα να με πάρει στο έργο φέτος» τόνισε στο ΕΓΩ.

 -Όταν έκανες το παιδί σου, ένιωσες ότι η μητρότητα θα σε πάει πίσω επαγγελματικά;

«Όχι, σε καμία περίπτωση. Γνώριζα όμως ότι θα αφήσω πράγματα πίσω μου.»

– Έχεις μετανιώσει που παντρεύτηκες έναν άνθρωπο από τον ίδιο επαγγελματικό χώρο με εσένα;

«Όχι, αντιθέτως, είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Γνωρίζει τη δουλειά μας, ξέρει τα μέτρα και τα σταθμά, ενώ επειδή είναι στο ίδιο επάγγελμα, έχουμε τα ίδια θέλω.»

-Ανταγωνισμός δεν υπάρχει μεταξύ σας;

« Όχι με τον Γιάννη δεν υπάρχει ανταγωνισμός, και αυτό μας έδεσε εξαρχής. Ως χαρακτήρες δεν είμαστε καθόλου ανταγωνιστικοί. Ειδικά εγώ δεν το έχω καθόλου αυτό. Δεν μου αρέσει.»

-Το ότι κάποιος από τους δυο σας όμως μπορεί να δουλεύει περισσότερο ή να είναι πιο δημοφιλής δεν προκάλεσε ποτέ προβλήματα στη σχέση σας ή ζήλια;

«Όχι ποτέ. Θα μπορούσε, αλλά δεν το έχουμε νιώσει. Από την άλλη, να σου πω κάτι; Θα προτιμούσα να κάνει περισσότερα πράγματα ο Γιάννης από μένα και εγώ να μην κάνω τίποτα. Δεν έχω τέτοια θέματα. Είναι η οικογένεια μου, θέλω το καλύτερο για τον άντρα μου. Θα ήταν πολύ μικροπρεπές αν ένιωθα διαφορετικά»

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook