Τσιμτσιλή: «Τη θηλυκή μου πλευρά τη βιώνω κάθε ημέρα»

Τι είναι αυτό που θαυμάζει στον σύζυγό της, Θέμη Σοφό η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τι είναι αυτό που θαυμάζει στον σύζυγό της, Θέμη Σοφό η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τι πιστεύει ότι τον έκανε να είναι ερωτευμένος μαζί της;

 «Θαυμάζω πάρα πολλά στον άνθρωπο μου. Θαυμάζω την ήρεμη δύναμή του. Με μαγεύει που ο δυναμισμός που έχει ως επαγγελματίας μεταμορφώνεται σε τρυφερότητα όταν έχει να κάνει με τη σχέση μας ή με τα κορίτσια μας. Αυτός ο μαγικός συνδυασμός! Όσο για μένα… Καλύτερα να ρωτήσεις τον ίδιο, αλλά πιστεύω ότι δεν πλήττει μαζί μου. Είμαι αεικίνητη και μου αρέσει πολύ να τον περιποιούμαι, να του μαγειρεύω, να τον προσέχω. Θέλω πιστεύω ότι αυτοί είναι κάποιοι από τους πολλούς λόγους (σ.σ: γελάει)!» τόνισε στον Real.

-Είσαι πολυάσχολη μαμά. Έχεις νιώσει ενοχές απέναντι στη Νάγια και την Μαίρη;

«Επειδή φροντίζω και περνάω πολύ χρόνο μαζί τους δεν έχω νιώσει τύψεις. Φεύγω, όμως πολύ νωρίς από το σπίτι, δεν τις βλέπω τα πρωινά. Αυτό μου λείπει, που δεν μπορώ να τις αγκαλιάσω την ώρα που ξυπνάνε.»

-Η μητρότητα έχει «κλέψει» κάτι από τη θηλυκή σου πλευρά;

«Όταν είναι να βγούμε βόλτα με τα παιδιά πρώτα ετοιμάζω εκείνα και μετά, για να μη βαρεθούν, ετοιμάζομαι σε πέντε λεπτά. Δεν υπάρχουν οι παλιοί χρόνοι προετοιμασίας Από την άλλη, τη θηλυκή μου πλευρά τη βιώνω κάθε ημέρα στην εκπομπή. Με περιποιούνται, με χτενίζουν. Εκτονώνω και τη θηλυκότητά μου, δεν έχω παράπονο»

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook