Ζέτα Μακρυπούλια: «Είμαι πολύ δοτική στις σχέσεις μου»

Είναι εύκολη σα σύντροφος και πώς συμπεριφέρεται στους φίλους της η Ζέτα Μακρυπούλια; Πότε κόβει “μαχαίρι” τις σχέσεις της;

Είναι εύκολη σα σύντροφος και πώς συμπεριφέρεται στους φίλους της η Ζέτα Μακρυπούλια; Πότε κόβει “μαχαίρι” τις σχέσεις της;

Μπορεί να είναι δύσκολη μαθήτρια στη γυμναστική, αλλά δηλώνει εύκολη συνεργάτις. Σύντροφος, όμως;

«Νομίζω πως είμαι εύκολη σύντροφος. Γενικά είμαι πολύ δοτική στις σχέσεις μου. Θα περάσουν πολλά χρόνια για να αρχίσω να κοιτάω τον εαυτό μου. Και κάνω και λάθη, τα οποία βλέπω μετά και είναι δύσκολο να τα αλλάξω».

Γκρινιάρα είναι;

«Στη σχέση δεν είμαι, γκρινιάρα είμαι σε ό,τι με καταπιέζει. Στη γυμναστική, στο πολύ πρωινό ξύπνημα, άμα πεινάω. Στη σχέση έχω τρομερή υπομονή, τόσο, που θα ήθελα να είμαι λίγο πιο αντιδραστική. Βέβαια, όταν πέρασα μια μεγάλη περίοδο που ήμουν μόνη, αντιλήφθηκα πως έχω τρομερές δυσκολίες στη συμβίωση. Πρέπει να βρεις και τον κατάλληλο άνθρωπο για να είσαι εύκολος σύντροφος. Γενικά, μπορεί να γίνω πολύ δύσκολη».

Η καταπίεση είναι κάτι που την ταλαιπωρεί σε μια σχέση;

«Είναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κάποιες φορές δεν επιλεγώ να καταπιέζομαι. Περιμένω να μαζέψω, να μαζέψω και μετά κάποια στιγμή θα κάνω το μπαμ, αν το κάνω».

Το μπαμ, βέβαια, μπορεί να το κάνει και σε μια φιλία, αν πικραθεί…

«Επειδή για μένα η φιλία είναι πολύ ιερή σχέση, αν κάτι ραγίσει, δεν μπορείς εύκολα να το ξανακολλήσεις. Αν πρόκειται για σοβαρή ρωγμή, που ακουμπά στα όρια της προδοσίας, μπορώ να το συγχωρήσω, αλλά δεν θα ξαναείμαι όπως πριν. Το κόβω μαχαίρι, γιατί δεν μπορώ να προσποιηθώ. Με τους φίλους μου είμαι σαν ερωτευμένη. Βγαίνουμε συνέχεια μαζί, μιλάμε στο τηλέφωνο. Αυτό δεν μπορείς να συνεχίσεις να το κάνεις, όταν κάτι έχει σπάσει».

ΠΗΓΗ: People

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook