Μπαλατσινού: «Δεν χορταίνω ποτέ να βλέπω και να ξαναβλέπω …»

Τους… απέναντι από εκείνη στην πρωινή ζώνη τους έχει δει καθόλου η Τζένη Μπαλατσινού;

Τους… απέναντι από εκείνη στην πρωινή ζώνη τους έχει δει καθόλου η Τζένη Μπαλατσινού; Και πώς της φαίνεται η συνύπαρξη Μουτσινά – Μπεκατώρου;

 «Μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα μια τέτοια συνύπαρξη! Όσο για τα άλλα παιδιά απέναντι μου, φέτος δεν έχω προλάβει να τους δω. Εκείνο που έχω να πω πάντως είναι ότι το βρίσκω πολύ ωραίο που δημιουργούνται προγράμματα σε αυτήν τη ζώνη, παρά τους δύσκολους καιρούς που περνάμε» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Εσάς τι σας αρέσει να βλέπετε στην τηλεόραση;

«Παλιές, καλές ελληνικές ταινίες φυσικά, τις οποίες, αν και τις ξέρω απέξω, δεν χορταίνω ποτέ να βλέπω και να ξαναβλέπω. Μου άρεσε επίσης η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη “Εθνική Ελλάδος”, αλλά και ξένες σειρές, όπως το True Detective. Απολαμβάνω και καμιά ωραία ενημερωτική εκπομπή, όπως αυτή των Καμπουράκη – Οικονομέα. Μα δεν είναι απίθανοι; Μου θυμίζουν λιγάκι εκείνη την παλιά ξένη ταινία, το  Odd Couple με τον Τζακ Λέμον κα ι τον Γουόλτερ Ματάου».

-Το γεγονός ότι για πολλά νέα κορίτσια ίσως φαντάζετε «icon» σας ευχαριστεί ή σας αγχώνει;                ‘

«Δεν με αγχώνει, γιατί απλούστατα δεν το έχω σκεφτεί. Εάν όμως το σκεφτώ σοβαρά, θα ήθελα, θα ευχόμουν, να λειτουργώ ως θετικό πρότυπο, αν και νομίζω πως τα νέα κορίτσια έχουν περισσότερο τραγουδίστριες και ηθοποιούς ως πρότυπα».

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook