Νικολέτα Καρρά: «Είμαι ερωτευμένη με αυτή τη δουλειά!»

Οι απαιτήσεις του ρόλου στους Συμμαθητές σε συνδυασμό με τα πολύωρα γυρίσματα έφτασαν στα όρια της την Νικολέτα Καρρά;

Οι απαιτήσεις του ρόλου στους Συμμαθητές σε συνδυασμό με τα πολύωρα γυρίσματα έφτασαν στα όρια της την Νικολέτα Καρρά;

Είναι έτοιμη να υποστεί και πάλι αυτή την «ταλαιπωρία»;

 «Η αλήθεια είναι ότι είχα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα αν σκεφτεί ότι τη χρονιά που μας πέρασε ήμουν τρείς μήνες στο «DWTS» και έκανα το καθημερινό σίριαλ με ένα ρόλο που έχει τόσες  πολλές απαιτήσεις. Ειδικά για τις μεταμορφώσεις ξεπερνούσε το δεκάωρο. Όμως, όταν κάνω πράγματα που απολαμβάνω τόσο πολύ, δεν καταλαβαίνω την κούραση! Φαντάζομαι ότι το ίδιο ισχύει και για όσους αγαπάνε τη δουλειά τους κι εγώ είμαι ερωτευμένη με αυτή τη δουλειά!» τόνισε στο Tv Ζαππινγκ.

– Στα τελευταία επεισόδια είχαμε αφήσει την Τατιάνα έγκυο… Είχε ειπωθεί ότι το μωρό είναι του Παύλου.

«Δεν μπορώ να σου πω τι θα δείτε, παρά μόνο ότι το επεισόδια που έχουμε γυρίσει ήδη είναι συγκλονιστικά και έχουν πολύ έντονες στιγμές. Οχι μόνο σε ότι αφορά την Τατιάνα, αλλά για όλους τους χαρακτήρες.»

-Ποια θα είναι η εξέλιξη της ηρωίδας;

«Με πολλή ειλικρίνεια θα σου πω ότι δεν έχω ιδέα. ούτε μπορώ να φανταστώ κάτι. Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην παραγωγή και πιστεύω ότι θα γίνει εξίσου καλή δουλειά από εδώ και πέρα.»

– Η Τατιάνα θα ζήσει κι άλλες περιπέτειες;

«Όπως σου είπα δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι συνεχίζονται οι περιπέτειες της Τατιάνας και δεν σταματούν εκεί που έχετε δει εσείς..»

Πηγή:  gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook