Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Τυχαία ασχολήθηκα με το μόντελινγκ»

Εδώ και πέντε χρόνια δεν έχει κάνει διακοπές.

Εδώ και πέντε χρόνια δεν έχει κάνει διακοπές. Ούτε μία μέρα. Δεν παραπονιέται.

«Ήμουν συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι, έτρεχα από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο, αλλά οι εξωτικές τοποθεσίες όπου κάναμε τη φωτογράφηση ήταν πανέμορφες. Επί παραδείγματι, πριν από λίγες εβδομάδες ήμουν στο Ποζιτάνο».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μια 25χρονη που δηλώνει τυχερή. Ισως και να είναι. Από την άλλη, είναι μια γυναίκα που ενσαρκώνει το ελληνικό κάλλος: πανύψηλη, αδύνατη, με γυμνασμένα μακριά πόδια, πλούσια μακριά μαλλιά, μελαχρινή. Κυρίως, καλό παιδί. Ανεπιτήδευτη.

«Τυχαία ασχολήθηκα με το μόντελινγκ. Πέρασα στη Δημοσιογραφία. Αλλά σκέφτηκα ότι ίσως δεν είναι μια επιλογή με προοπτικές. Δεν ήμουν σίγουρη ότι θα με οδηγήσει κάπου στο μέλλον. Εδωσα ξανά εξετάσεις και πέρασα στο Μεσολόγγι Διοίκηση Επιχειρήσεων. Γιατί να ήθελα να περάσω στην Αθήνα; Εγώ είμαι από την Πάτρα και τα είχα υπολογίσει έτσι ώστε να είμαι κοντά στο σπίτι μου. Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια.

Ο πρώην φίλος μου με πήγε σε ένα πρακτορείο μοντέλων. Και με το που πήγα ξεκίνησα να δουλεύω. Οχι απλώς να δουλεύω. Πέντε χρόνια έχω να κάνω διακοπές. Ετρεχα τότε με μια βαλίτσα στο χέρι Μιλάνο, Παρίσι, σε όλη τη Γερμανία. Σχεδόν δεν θυμάμαι να σου πω με ποιους σχεδιαστές συνεργάστηκα. Δουλεύω αδιάκοπα. Φωτογραφήσεις και πασαρέλες. Ναι, και συμμετοχές στην Εβδομάδα Μόδας. Θυμάμαι ότι έχω κάνει John Richmond στο Μιλάνο. Απειρες καμπάνιες. Και στη Νέα Υόρκη όπου ζω τα τελευταία τρία χρόνια τυχαία βρέθηκα. Μου έκαναν πρόταση από το πρακτορείο Ford Models. Τα δύο πρώτα χρόνια έλειπα τον χειμώνα, έκανα φωτογραφήσεις στην Ευρώπη. Ο φετινός χειμώνας ήταν βαρύς.

Πολύ βαρύς. Στα καλά νέα, στη Νέα Υόρκη όλες οι φωτογραφήσεις γίνονται σε στούντιο. Μπορούν να κάνουν τα πάντα: έχω βρεθεί σε στούντιο που θυμίζει εξωτικό νησί ενώ έξω έχει μισό μέτρο χιόνι. Στην Ελλάδα σχεδόν όλες οι φωτογραφήσεις γίνονται σε εξωτερικούς χώρους. Μια φορά στην Τήνο κάναμε φωτογράφηση κοντά σε εκκλησάκι, και πραγματικά κόντεψα να πέσω στον γκρεμό».

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook