Ματθίλδη Μαγγίρα: «Τα παράτησα όλα και έφυγα, χωρίς να σκεφτώ τίποτα»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα σε συνέντευξή της μίλησε για την απόφασή της να ακολουθήσει στο παρελθόν τον πρώην της σύζυγο στην Αμερική. Είπες πριν ότι γνώρισες τον σύζυγο σου στους γονείς σου αφού είχες μείνει έγκυος. Πώς αντέδρασαν όταν τους είπες ότι θα μετακομίσεις και στην Αμερική; «Η κόρη μου γεννήθηκε στην Ελλάδα, οπότε είχαν την […]

Η Ματθίλδη Μαγγίρα σε συνέντευξή της μίλησε για την απόφασή της να ακολουθήσει στο παρελθόν τον πρώην της σύζυγο στην Αμερική.

Είπες πριν ότι γνώρισες τον σύζυγο σου στους γονείς σου αφού είχες μείνει έγκυος. Πώς αντέδρασαν όταν τους είπες ότι θα μετακομίσεις και στην Αμερική;

«Η κόρη μου γεννήθηκε στην Ελλάδα, οπότε είχαν την ευκαιρία και να γνωρίσουν και τον Άλεξ και να δουν το εγγονάκι τους. Στην Αμερική πήγα ακολουθώντας ουσιαστικά τον άντρα μου, και η πρώτη σκέψη ήταν να μείνουμε μόνιμα εκεί. Αλλά δεν είμαι άνθρωπος που θα επηρεαστεί από κάτι που θα του πουν οι άλλοι. Ούτε βάζω μπροστά την λογική όταν ερωτεύομαι. Τα παράτησα όλα και έφυγα, χωρίς να σκεφτώ ούτε δουλειά ούτε καριέρα ούτε τίποτα. Και αύριο αν μου τη δώσει να πάω στην Κίνα, θα το κάνω, και είμαι σίγουρη ότι κι εκεί θα τα καταφέρω».

Γιατί γύρισες;

«Δεν άντεξα το κλίμα της Νέας Υόρφης Παρόλο που το διάστημα που έμεινα εκεί δεν εργαζόμουν και ασχολιόμουν με το παιδί μου και το πρωί, ξυπνούσα με άγχος. Τον χειμώνα στη Νέα Υόρκη το θερμόμετρο μπορεί να δείχνει 15. Μιλάμε για τρομερό κρύο, που, σε συνδυασμό με την απίστευτη υγρασία, ένιωθες να φτάνει μέχρι τα κόκαλά σου. Υπήρχαν μήνες που για τρεις εβδομάδες δεν έβλεπες καθόλου ήλιο. Αν δεν έχεις μάθει σε αυτό το κλίμα, δεν μπορεί να το αντέξεις».

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανες όταν επέστρεψες στην Ελλάδα;

«Το πρώτο πράγμα που είπα όταν προσγειώθηκα εδώ, ήταν: “Δεν θέλω να ξαναγυρίσω στην Αμερική”. Μου είχαν λείψει πολύ οι δικοί μου, ο τόπος μου. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μας πιάνει εμάς τους Έλληνες και νοσταλγούμε τόσο πολύ την πατρίδα μας. Θυμάμαι, σε ένα από τα πρώτα ταξίδια που είχα κάνει στην Αμερική, για να δω τον αδελφό μου, έμεινα στη Νέα Υόρκη για έναν μήνα. Όταν επέστρεψα στην Αθήνα και είδα από το αεροπλάνο τα κυπαρίσσια έβαλα τα κλάματα», δήλωσε στο  περιοδικό «ΟΚ».

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook