Μπέσυ Μάλφα: «Με τα περιττά μπλοκάρω»

Η Μπέσυ Μάλφα πρωταγωνιστεί στην καλοκαιρινή θεατρική επιτυχία «Χωρίζουμε λέμε».

Η Μπέσυ Μάλφα πρωταγωνιστεί στην καλοκαιρινή θεατρική επιτυχία «Χωρίζουμε λέμε».

Έχει κοινά στοιχεία με τη σύζυγο που υποδύεται στο έργο;

«Η χαρά για ιη ζωή είναι ένα δικό μου στοιχείο που έχει μεταφέρει και σε εκείνη. Έχω ανάγκη να είμαι χαρούμενη και να γελάω πολύ. Είναι σημαντικό για ιόν εγκέφαλο μου. Άλλο στοιχείο μου είναι η αφέλεια και η αφηρημάδα μου. Κατά τα άλλα δεν έχω κοινά στοιχεία. Εκείνη  έχει-χαλάσει πολλά λεφτά στις κάρτς, πηγαίνει στη Μύκονο και την Αράχοβα και γενικά μεγαλοπιάνεται. Αυτό δεν το είχα ποτέ ούτε ως παιδί, ούτε ως μεγάλη. Με τα περιττά μπλοκάρω» τόνισε στο ΟΚ.

-Ούτε η σχέση σου με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση μοιάζει με του συζύγου σου στη σκηνή Αλέξανδρου Ρήγα;

«Με τον Γεράσιμο έχουμε μια αρμονική σχέση, εντελώς αντίθετη με αυτού του ζευγαριού που οδηγείται στον δικηγόρο (ο.ο. Ρένος Χαραλαμπίδης) για διαζύγιο. Το κοινό μας με το ζευγάρι αυτό είναι ότι ασχολούμαστε και οι δύο με τα παιδιά , απλώς εκείνοι από λάθος δρόμο. Έχουν καλές προθέσεις ως γονείς. Βέβαια και τα δικά μας λάθη δεν μπορώ να τα αναγνωρίσω εγώ. Δεν ξέρω αν μεγαλώνω σωστά τα παιδιά μου και ίσως στο μέλλον ανακαλύψω ότι ήμουν λάθος.»

-Εσείς δεν έχετε φτάσει ποτέ στο σημείο να πείτε «χωρίζουμε»;

«Όχι. Ο πιο σοβαροί τσακωμός με τον Γεράσιμο ήταν γιατί δεν πέταξα τα σκουπίδια. Είμαι αφηρημένη και ξεχασιάρα, τι να κάνω; Και εγώ και εκείνοι είμαστε ειρηνικοί και ισορροπημένοι. Στο έργο το ζευγάρι συνειδητοποιεί στο τέλος πως φοβήθηκαν να είναι ο εαυτός τους. Εμείς κάναμε μια συμφωνία να είμαστε ο εαυτός μας. Αυτό περιλαμβάνει πολλή συζήτηση και ανάλυση. Παρόλο που είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες ανταλλάσσουμε απόψεις και ψαχτούμε λύσεις. Τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας»

-Πώς έχεις καταφέρει να κάνετε μεγάλες συζητήσεις οι οποίες συνήθως δεν πολυαρέσουν στους άντρες;

«Η αλήθεια είναι πως ενώ αναλύω αφόρητα, μιλάω σαν άντρας. Δεν συζητώ με τις ώρες. Λέω τις τελικές φράσει που έχω να πω. Οπότε βάζω εγώ πέντε κουκιά μετρημένα, άλλα τρία ο Γεράσιμος και τα διαιρούμε δια δύο. Δεν χάνω χρόνο να αναλύσω τι εννοώ. Βρίσκω ακριβώς τη φράση που πρέπει να πω».

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook