Καλομοίρα: «Με ενόχλησε η συμπεριφορά ανθρώπων του χώρου»

Το 2008 η καριέρα της Καλομοίρα στην Ελλάδα ήταν στο pick της και τότε ακριβώς ήταν που… αποφάσισε να φύγει για Αμερική.

Το 2008 η καριέρα της Καλομοίρα στην Ελλάδα ήταν στο pick της και τότε ακριβώς ήταν που… αποφάσισε να φύγει για Αμερική.

«Ήθελα να κάνα» ένα διάλειμμα. Ξέρεις κάτι; Ποτέ δεν έκανα αυτή τη δουλειά για τη δημοσιότητα και τα λεφτά. Τότε, όλοι μου έλεγαν “Είσαι τρελή που θα φύγεις;”. Αισθάνθηκα, όμως, πιεσμένη και ήθελα να φύγω. Θυμάμαι μια μέρα που ήμουν σπίτι με τη μητέρα μου, τηλεφώνησα στον πατέρα μου και μου είπε. “Καλομοίρα, δεν σε ακούω καθόλου καλά. Αν δεν αισθάνεσαι ωραία, άσ’ τα όλα κι έλα πίσω στο σπίτι”. Η κουβέντα του μου έδωσε θάρρος κι έτσι πήρα τηλέφωνο τον Γιώργο και του είπα να φύγουμε για Αμερική» περιγράφει στο People.

Την κούρασε όλο αυτό με τις συνεντεύξεις, και τις φωτογραφίσεις ή μετάνιωσε για ορισμένες επαγγελματικές κινήσεις που έκανε, όπως η συμμετοχή της στη Λάμψη του Νίκου Φώσκολου. «Μερικά πράγματα δεν έπρεπε να τα κάνω, αλλά τότε δεν ήξερα. Ημουν ένα προϊόν που πουλούσε. Περισσότερο, όμως, απ’ όλα με ενόχλησε η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων του χώρου. Κάποια στιγμή μου πήραν τον αέρα και δεν μπορούσα να τους πω “στοπ”».

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook