Βάσω Κολιδά: «Φυσιολογικά ταράζει τα νερά ο ερχομός ενός παιδιού»

Πώς ήταν η ψυχολογία της Βάσως Κολιδά μετά τον τοκετό;

Πώς ήταν η ψυχολογία της Βάσως Κολιδά μετά τον τοκετό; Αντιμετώπισε τη λεγόμενη επιλόχεια κατάθλιψη, που βιώνουν πολλές νέες μητέρες;

«Είμαι σκληρό καρύδι εγώ! Μπορεί τη μία μέρα να τα βλέπω όλα μαύρα και την επομένη να πετάω στα σύννεφα. Δεν ένιωσα άσχημα γιατί εισέπραττα πολλή αγάπη και φροντίδα από τους δικούς μου ανθρώπους και κυρίως από το σύντροφο μου»

Έχει κάποια βοήθεια με το μωρό;

«Τους πρώτους μήνες είχα την οικογένεια μου -τη δική μου και του Γιάννη-, που με βοήθησαν πολύ μέχρι να μπορέσω να συνέλθω από την εγκυμοσύνη και να αναλάβω το μικρό μόνη μου»

Ως ζευγάρι με τον Γιάννη Εμμανουηλίδη τους επηρέασε; «Είναι απόλυτα φυσιολογικό να ταράξει λίγο τα νερά ο ερχομός ενός παιδιού. Ξαφνικά υπάρχει ένα πλασματάκι που μονοπωλεί την προσοχή της μητέρας του όλο το 24ωρο. Ωράριο δεν υπήρχε, οπότε εγώ έπρεπε να βρίσκω το χρόνο να ξεκουράζομαι όταν κοιμόταν και το μωρό και αυτό είχε ως συνέπεια να μη βλέπω πολύ τον Γιάννη. Αυτή η κατάσταση όμως δεν μας απομάκρυνε, αλλά μας έφερε πιο κοντά..Ως ζευγάρι, επικοινωνούμε πολύ και αυτό είναι που μας βοήθησε στο να αντεπεξέλθουμε», λέει στο Εγώ.

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook