Μαρία Σολωμού: «Να µένουν µακριά µου όταν είµαι µε τον γιο µου»

Άγριες διαθέσεις έχει η Μαρία Σολωμού.

Άγριες διαθέσεις έχει η Μαρία Σολωμού απέναντι στους φωτογραφους που μπαίνουν στη διαδικασία να τη φωτογραφίσουν ενώ είναι με τον γιο της Αλέξανδρο.

Εκεί, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Αντίθετα, όπως εξηγεί, δεν την ενοχλεί καθόλου να τη φωτογραφίζουν μόνη ή με τον αγαπημένο της Πάνο Μουζουράκη, στην παραλία, παρ’ όλο που εκνευρίστηκε πολύ με τις περίφημες προκλητικές φωτογραφίες τους στον Πάνορμο πριν από κάμποσο καιρό.

Όταν σε πετυχαίνουν παπαράτσι «πετάς νύχια»;

«Τους περισσότερους τους ξέρω και µε ξέρουν πια. Και τους έχω προειδοποιήσει να µένουν µακριά µου όταν είµαι µε τον γιο µου, γιατί τότε δαγκώνω πολύ άσχηµα… Μακριά από το παιδί µου, αυτό µε αφορά. Τώρα, να µε φωτογραφίσουν σε πρεµιέρα ή σε µια παραλία, ΟΚ, το έχω συνηθίσει, αν και προτιµώ όταν είµαι διακοπές να πηγαίνω σε µέρη που δεν πάνε».

Στον Πάνορµο, πάντως, ήταν εκεί και βγήκαν οι περίφηµες τολµηρές φωτογραφίες σας µε τον Πάνο Μουζουράκη, που έβαλαν «φωτιά» στον χώρο…

«Αχ, αυτές οι περιβόητες πόζες. Ήταν µια άτυχη στιγµή στην οποία έσκυψα να πάρω το ποτό µου και φάνηκε σαν κάτι πονηρό! Με πήραν τηλέφωνο από ένα περιοδικό ότι τους τις πήγαν και δεν τις αγόρασαν. Τις πήρε ένα άλλο περιοδικό, άρα όταν βγήκαν ήµουν προετοιµασµένη… ΟΚ, δεν ήταν το καλύτερό µου, αλλά πόσο ηλίθιος µπορεί να είναι κάποιος ώστε να νοµίζει ότι κάναµε 69 στον Πάνορµο µέσα σε τόσο κόσµο; Τρελαίνοµαι µε τη βλακεία! Ειλικρινά, φρικάρω και τρελαίνοµαι µε όλο αυτό, κυρίως γιατί έχω ένα παιδί! ∆εν σέβονται τίποτα!».

Πηγή: Real

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook