Έλλη Παπαγγελή: «Έφτασα στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας»

Για την μεγαλύτερη δυσκολία που έχει αντιμετωπίσει αλλά και τη φάση κατάθλιψης που πέρασε όταν «έχασε» τη γιαγιά της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Έλλη Παπαγγελή. Η μεγαλύτερη δυσκολία που έχεις αντιμετωπίσει; «Η απώλεια της γιαγιάς μου που υπεραγαπούσα. Με μεγάλωσε και μου στοίχισε πολύ ο θάνατος της. Ήμουν επί τρεις μήνες σε κατάθλιψη» […]

Για την μεγαλύτερη δυσκολία που έχει αντιμετωπίσει αλλά και τη φάση κατάθλιψης που πέρασε όταν «έχασε» τη γιαγιά της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Έλλη Παπαγγελή.

Η μεγαλύτερη δυσκολία που έχεις αντιμετωπίσει; «Η απώλεια της γιαγιάς μου που υπεραγαπούσα. Με μεγάλωσε και μου στοίχισε πολύ ο θάνατος της. Ήμουν επί τρεις μήνες σε κατάθλιψη»
Έχεις περάσει κατάθλιψη και σε άλλη περίοδο της ζωής σου; «Έχω περάσει κατάθλιψη μετά από χωρισμό πριν από τρία χρόνια. Δεν έτρωγα, δεν είχα όρεξη να δουλέψω, δεν έβγαινα Ήμουν κλεισμένη στο σπίτι. Είχα χάσει επτά κιλά. Έφτασα στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας. Ήμουν 45 κιλά. Με τον χρόνο συνειδητοποίησα ότι δεν είχε νόημα αυτός ο εχθρικός τρόπος με τον οποίο αντιμετώπιζα τον εαυτό μου. Ο χρόνος τελικά είναι ο καλύτερος γιατρός για όλα», εξομολογείται στο Πρώτο Θέμα.

Πηγή:gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook