Έλλη Κοκκίνου: «Για μένα το σημαντικό είναι να είμαστε ευγενείς»

Είναι μια μάνα που προστατεύει όπως μπορεί το παιδί της.

Είναι μια μάνα που προστατεύει όπως μπορεί το παιδί της. Η απόφαση της Ελλη Κοκκίνου να μην προβάλλει το γιο της από πού προήλθε;

«Το παιδί δεν είναι δημόσιο πρόσωπο, δεν εκτίθεται και δεν πρέπει να εκτίθεται στα μέσα. Ήταν μια απόφαση που πήραμε από κοινού με τον Παναγιώτη, ήταν εξαρχής κάθετη και δεν άλλαξε ποτέ. Δεν μου αρέσει να βγαίνει ο γιος μου και να τον αναγνωρίζουν όλοι ή να ‘ του λένε «είσαι ο γιος της Κόκκινου».

Είναι ο Αλέξανδρος, έχει δική του προσωπικότητα και είναι δική του η ζωή. Θέλω το παιδί να μεγαλώσει φυσιολογικά. Άλλωστε η δουλειά μου είναι αυτή. Δεν έχω θεοποιήσει τίποτα στο μυαλό του παιδιού μου. Ο ρόλος που θέλω να έχω στα ματιά του είναι μόνο αυτός της μαμάς, όχι της τραγουδίστριας μαμάς. Εμένα με φοβίζει επίσης αυτή η συνήθεια κάποιων ανθρώπων-είτε είναι γνωστοί είτε όχι, δεν έχει σημασία- να δημοσιεύουν φωτογραφίες των παιδιών τους στα social media. Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Όταν υπάρχουν τόσο άρρωστα μυαλά. Μιλάω καθαρά για λόγους ασφάλειας. Όταν εμείς βλέπουμε ένα παιδί, μια αθώα εικόνα, κάποιος άλλος δεν το βλέπει αυτό. Κάποιος άλλος το βλέπει πολύ αρρωστημένα» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Οι συνισταμένες σου ποιες είναι;
«Τα πολύ μεγάλα μου μαθήματα τα έχω πάρει από τη μητέρα μου, από τη ζωή που ζω, από τα βιώματα μου και από την καθημερινότητά μου. Για μένα το σημαντικό είναι να είμαστε ευγενείς και να σεβόμαστε τη φύση, τους ανθρώπους -μικρούς και μεγάλους τα ζώα, τα πάντα, και αυτό μαθαίνω στο παιδί μου. Να είναι ευγενικός, να έχει σεβασμό και να στηρίζεται στα πόδια του. Έχει και με τον πατέρα του τόσο δυνατή σχέση»

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook