Μαρία – Έλενα Κυριάκου: «Tη μέρα του τελικού ένιωθα ότι θα κερδίσω»

Τον λόγο που επέλεξε να συμμετέχει με την Ελλάδα και όχι με την Κύπρο αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαρία – Έλενα Κυριάκου. «Εννοείται ότι θα ήθελα να εκπροσωπήσω και την Κύπρο. Απλώς η διαδικασία επιλογής του τραγουδιού ήταν ένα talent show με πάρα πολλές συμμετοχές, ξεκίνησε μόλις τρεις μήνες μετά το τέλος του […]

Τον λόγο που επέλεξε να συμμετέχει με την Ελλάδα και όχι με την Κύπρο αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαρία – Έλενα Κυριάκου.

«Εννοείται ότι θα ήθελα να εκπροσωπήσω και την Κύπρο. Απλώς η διαδικασία επιλογής του τραγουδιού ήταν ένα talent show με πάρα πολλές συμμετοχές, ξεκίνησε μόλις τρεις μήνες μετά το τέλος του The Voice και θα ήταν ψυχοφθόρα διαδικασία να συναγωνιστώ ξανά με 120 άτομα. Τότε με πήραν από τη Minos EMI και μου είπαν «Θέλουμε να φτιάξετε ένα κομμάτι με τον Ευθύβουλο και να πας στη Eurovision». Χάρηκα τόσο πολύ!», λέει στο People.

Περιμένει τη νίκη; «Όλοι οι γύρω μου μου έλεγαν «ψάχνουμε εισιτήρια για την Αυστρία», ενώ εγώ είχα το άγχος μου. Πάντα θέλω να πατάω γερά στη γη για να μην πέφτω από ψηλά. Είχα γενικά μια αισιοδοξία, αλλά τη μέρα του τελικού, το πρωί που ξύπνησα, ένιωθα ότι θα κερδίσω. Ήταν έντονο, όπως και στον τελικό του The Voice.

Είχα το ίδιο συναίσθημα». Έχει σχολιαστεί πολύ θετικά η φωνή και η ερμηνεία της, ωστόσο πολλοί χαρακτήρισαν άνευρη έως και αδιάφορη τη σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού. Θα είναι διαφορετικό αυτό που θα δούμε στην Αυστρία; «Και τι να έκανα, δηλαδή, με μια μπαλάντα;

Να χορεύω με μπαλέτο; Δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις όταν έχεις μια μπαλάντα, εκτός κι αν σε συνοδεύει κάποιος άλλος. Σίγουρα θα υπάρχουν χορευτές στη σκηνή και θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που είδατε στον ελληνικό τελικό. Θα έχει αρκετές αλλαγές και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, ο οποίος θα επιμεληθεί την εμφάνιση».

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook