Μαρία Μπακοδήμου: «Για μας η ζωή είναι εμπειρία…»

Με τον Φώτη Σεργουλόπουλο μαζί, σχεδόν δύο δεκαετίες τώρα η Μαρία Μπακοδήμου έχει πειραματιστεί έντονα κάνοντας τηλεόραση.

Με τον Φώτη Σεργουλόπουλο μαζί, σχεδόν δύο δεκαετίες τώρα η Μαρία Μπακοδήμου έχει πειραματιστεί έντονα κάνοντας τηλεόραση.

Έχουν κάνει πρωινό, βραδινό, σόου, late night, απογευματινό. Δεν είπανε «α, ωραία, μας πάει αυτό, θα κάτσουμε εδώ αναπαυτικά στις δάφνες μας και θα το κάνουμε μέχρι να μας βαρεθείτε». «Μωρέ, καλές είναι οι δάφνες, αλλά αν κάτσεις και κάνεις 500 χρόνια το ίδιο πράγμα δεν θα μαραζώσεις; Δεν θα βαλτώσεις; Δεν θα πάθεις ασφυξία;» τόνισε στο TV Έθνος.

-Δεν θα μπορούσατε ποτέ με τον Φώτη να λειτουργείτε με μια λογική μονιμότητας;
«Για μας η ζωή είναι εμπειρία… Αν δεν αλλάζεις, αν δεν ανανεώνεσαι, πιστεύω πως ουσιαστικά δεν ζεις. Ασε που όποιος έχει τολμήσει και έχει ρισκάρει δεν έχει βγει χαμένος. Μα και η ίδια η ζωή είναι ένα τρελό ρίσκο, κι ας μην το αντιλαμβανόμαστε κάποιες φορές.»

-Αλήθεια, πρωινό θα μπαίνατε στον πειρασμό να ξανακάνετε;
«Πρωινό κάναμε τέσσερα χρόνια. Και κουλουράκια φτιάξαμε, και γυμναστική κάναμε, και τα ζώδια είπαμε και συνεντεύξεις πήραμε, και αβγά τσουγκρίσαμε, και δέντρα στολίσαμε, οπότε γιατί να το ξανακάνουμε όλο αυτό με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και την ίδια τηλεοπτική φιλοσοφία;»

-Και επειδή η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από το ρίσκο και την τόλμη, απ’ ό,τι αντιλαμβάνομαι, με τον Φώτη δεν φοβάστε την αποτυχία…
«Τι πάει να πει αποτυχία; Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις κάποια πράγματα και στην πορεία όντως να μη βγουν όπως περίμενες. Και τι έγινε; Tα βάζεις κάτω και μελετάς, βλέπεις τι δεν πήγε καλά, τι έφταιξε, τι μπορεί να μην έκανες σωστά, το ψάχνεις, καταλαβαίνεις το λάθος και προχωράς παρακάτω. Αν πατάς στα πόδια σου, αν δεν είσαι ανασφαλής και αν δεν πιστεύεις πως για όλα τα δεινά φταις εσύ και πως είσαι άχρηστος, μια χαρά προχωράς παρακάτω. Το θέμα είναι να μην αμφισβητήσεις ποτέ τον εαυτό σου και να μην τον υποβιβάζεις και να μην επιτρέπεις και σε κανέναν να σε αμφισβητήσει.»

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook