Μορφούλα Ντώνα: «Στόχος είναι να παρουσιάζουμε ωραίες χορογραφίες»

Η Μορφούλα Ντώνα σε συνέντευξή της μίλησε για την συμμετοχή της στο «Dancing with the stars 5» και πώς περνάει στις πρόβες.

Η Μορφούλα Ντώνα σε συνέντευξή της μίλησε για την συμμετοχή της στο «Dancing with the stars 5» και πώς περνάει στις πρόβες.

Τι σε έκανε να αποδεχτείς την πρόταση να συμμετέχεις στο «Dancing with the stars»;

«Χάρηκα πάρα πολύ με την πρόταση που μου έγινε και είπα κατευθείαν το ναι, γιατί παρακολουθούσα όλα τα προηγούμενα “Dancing”» κι είχα σκεφτεί τον εαυτό μου να μέσα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πόσο δύσκολο σου φάνηκε λοιπόν το «Dancing with the stars»;
«Καταρχάς είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί έχουμε μόνο πέντε μέρες στη διάθεση μας για να μάθουμε τον κάθε χορό. Επίσης πολλά πράγματα που έχω μάθει, τώρα καλούμαι να τα μάθω τελείως διαφορετικά. Είναι διαφορετικά δεδομένα κι αυτό είναι πιο δύσκολο από ότι να μάθεις κάτι από την αρχή.

Ο παρτενέρ σου, ο Ρίχαρντ, είναι αυστηρός μαζί σου;
«Ναι, ειδικά στα λάτιν επιμένει στη σωστή τεχνική. Δεν του φτάνει απλώς να κάνουμε κάτι, θέλει να γίνεται σωστά. Βέβαια και εγώ είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου, θέλω αυτό που θα παρουσιάσουμε να είναι πάρα πολύ καλό».

Πόσες ώρες μπορεί να διαρκέσει η πρόβα σας την ημέρα;
«Τώρα κάνουμε γύρω στις πέντε ώρες την ημέρα!».

Όταν βρίσκεσαι μπροστά στην κριτική επιτροπή, έχεις άγχος;
«Τη στιγμή που θα νιώσω εγώ ότι έχω εκτελέσει σω­στά αυτό που μου έχει πει ο Ρίχαρντ, μου φεύγει το άγχος».

Ο τελικός είναι στόχος;
«Δεν σου κρύβω ότι θα το ήθελα, αλλά δεν το σκέφτομαι. Σίγουρα το έχω στο μυαλό μου, αλλά δεν είναι ο πρωταρχικός στόχος. Στόχος είναι να παρουσιάζουμε ωραίες χορογραφίες».

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook