Μαρία Αντιμισάρη: «Το μοναδικό μου άγχος ήταν η κάμερα»

Η Μαρία Αντιμισάρη είναι ένα από τα πλέον γνωστά πρόσωπα του show χορού του ΑΝΤ1.

Η Μαρία Αντιμισάρη είναι ένα από τα πλέον γνωστά πρόσωπα του show χορού του ΑΝΤ1.

Τι θυμάται έντονα από αυτά τα πέντε χρόνια στο «DWTS»;

«Την πρώτη χρονιά χόρευα με τον Δημήτρη Βλάχο. Δεν είχαμε καμία επίγνωση. Χαιρόμασταν τόσο γι ‘ αυτό που συμβαίνει. Το μοναδικό μου άγχος ήταν απέναντι στην κάμερα.

Δεν υπήρχε καθόλου ανταγωνισμός και γελάγαμε πολύ με τον Δημήτρη. Καλά τα είχαμε πάει, φτάσαμε στην τελική εξάδα. Στο δεύτερο “DWTS” χόρευα με τον Κώστα Μαρτάκη. Ανέβηκε το επίπεδο. Καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό από εκεί που δεν το περιμέναμε.

Ο Κώστας κάθε Κυριακή έλεγε “πάμε να το χαρούμε γιατί μάλλον φεύγουμε”. Την τρίτη χρονιά ήμουν με τον Σπύρο Σούλη που θεωρούνταν φαβορί. Είχε όμως την ατυχία να έχει απέναντι του την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Κάθε χρόνο οι διαγωνιζόμενοι είναι αυτοί που ανεβάζουν το επίπεδο και αναγκαστικά γίνονται πιο απαιτητικές οι χορογραφίες. Ο κόσμος σιγά-σιγά μαθαίνει να ξεχωρίζει τι είναι εντυπωσιακό και τίνα περιμένει. Με τον Ησαΐα Ματιάμπα ήταν μια φανταστική χρονιά. Κανείς δεν πίστευε ότι ο Ησαΐας μπορεί να χορέψει. Κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάσει στον τελικό. Χάρηκα γιατί βοήθησα κι εγώ να βγούμε νικητές.

Φέτος, με τον Χρήστο Σπανό το παλεύουμε. Σίγουρα δεν είναι όπως η Μορφούλα. Αλλά προσπαθεί αρκετά στις προπονήσεις και δεν έχουμε πάρει κακές βαθμολογίες» τόνισε στο Thema People.

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook