Demy: «Ολοι οι άνθρωποι έχουμε πολλές πλευρές»

Η Demy είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Η Demy είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Μολονότι δεν το εμπνέει, σίγουρα θα της έχουν γράψει μεγάλες κακίες. Θυμάται κάτι που την εκνεύρισε πολύ ή κάτι με το οποίο γέλασε πολύ;

«Οχι πολλά, αλλά έχω διαβάσει τα πάντα! Κάποιες φορές γινόμαστε πολύ σκληροί και ξεχνάμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Ξεχνάμε όμως και πως όταν γραφούμε κάτι στο Ιντερνετ κάποιος το διαβάζει, ότι εξακολουθούμε να έχουμε την ευθύνη των γραπτών μας – κι ας χάνονται στο Διαδίκτυο. Το πιο αστείο ίσως είναι κάτι προτάσεις γάμου που έχω δεχτεί» τόνισε στο Big Fish.

-Γενικά δίνεις την εικόνα μιας μετρημένης, χαρούμενης, αισιόδοξης γυναίκας. Δεν εκνευρίζεσαι ποτέ; Δεν έχεις ποτέ τις μαύρες σου;
«Ολοι οι άνθρωποι έχουμε πολλές πλευρές. Δεν προσπαθώ να κρύψω καμία. Όπως όλοι, μάχομαι συνέχεια με τον εαυτό μου. Φυσικά και εκνευρίζομαι, και ειδικά όταν έχω άγχος κλείνομαι πολύ στον εαυτό μου. Προσπαθώ όμως κάθε μέρα να βελτιώνομαι.»

-Πότε έκλαψες τελευταία φορά;
«Χθες. (γέλια) Κλαίω αρκετά συχνά. Είναι ο δικός μου τρόπος να αποσυμπιέζομαι. Κάποιος μου είπε πρόσφατα ότι τα δάκρυα είναι τα υγρά της καρδιάς και όταν θέλεις να κλάψεις, πρέπει να τα αφήνεις να βγουν έξω, να μην καταπιέζεσαι.»

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook