Το νέο σπιτικό των Κλούνεϊ – Αλαμουντίν

Το νέο σπιτικό των Τζόρτζ Κλούνεϊ – Αμάλ Αλαμουντίν κόβει την ανάσα…

Το νέο σπιτικό των Τζόρτζ Κλούνεϊ – Αμάλ Αλαμουντίν κόβει την ανάσα…

Την πρώτη αγορά από την επίσημη έναρξη του κοινού τους βίου πραγματοποίησαν ο Τζόρτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν και, όπως κάθε ζευγάρι, αυτή ήταν το νέο τους σπιτικό, όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ της η Dailymail.

alamountin-clouney-house-600pxΤο διάσημο ζευγάρι, πάντως, δεν διάλεξε ούτε το πολυτελές Λος Αντζελες ούτε κάποια σοφιστικέ γειτονιά της Νέας Υόρκης, αλλά τον Τάμεση και το πράσινο της βρετανικής εξοχής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το νέο σπίτι του ζευγαριού βρίσκεται στο Μπέρκσαϊρ της Αγγλίας, στο χωριό Σόνιγκ στις όχθες του Τάμεση.

Προφανώς και δεν πρόκειται βέβαια για κανένα μικρό σπίτι αλλά για έναν Πύργο, όπως γράφει σχετικά η εφημερίδα Telegraph. Διαθέτει μεταξύ άλλων… δική του βιβλιοθήκη, γυμναστήριο, σάουνα, κελάρι, ειδικό χώρο για βάρκες και διαμερίσματα για τους καλεσμένους.

Ο πύργος αγοράστηκε 10 εκατομμύρια λίρες, όπως αναφέρει η Dailymail

Στην συνέχεια δείτε και σχετικές φωτογραφίες…

alamountin-clouney-house-002 alamountin-clouney-house-006 alamountin-clouney-house-003 alamountin-clouney-house-007 alamountin-clouney-house-005 alamountin-clouney-house-004 alamountin-clouney-house-008 alamountin-clouney-house-009 alamountin-clouney-house-001

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook