Ελένη Τσολάκη: «Η τηλεόραση είναι ένας πραγματικός καθρέφτης»

Η Ελένη Τσολάκη σε συνέντευξή της μίλησε για την προσωπική της ζωή και αν έχει επηρεαστεί από τα επαγγελματικά της.

Η Ελένη Τσολάκη σε συνέντευξή της μίλησε για την προσωπική της ζωή και αν έχει επηρεαστεί από τα επαγγελματικά της.

Είναι πολλοί παρουσιαστές που παράλληλα με τα επαγγελματικά τους διοχετεύουν… εντέχνως στον Τύπο αλλά και μέσω των social media και τα προσωπικά τους. Θεωρείς ότι αυτή η προβολή κάνει τελικά καλό; Θα το έκανες εσύ αυτό;

«Ο καθένας κάνει τη ζωή του όπως εκείνος επιλέγει και δεν νομίζω πως έχω κανένα δικαίωμα, αλλά ούτε μου αρέσει κιόλας, να ασκώ κριτική. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν αισθάνομαι βολικά με τη δημοσιοποίηση της προσωπικής μου ζωής, αλλά δεν θεωρώ πως υπάρχει σωστό και λάθος σ’ αυτά τα πράγματα».

Η προσωπική σου ζωή επηρεάζει τα επαγγελματικά σου. Αν είσαι καλά στα προσωπικά σου, αυτό φαίνεται και στην κάμερα;

«Σίγουρα όταν είσαι καλά σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου έχεις άλλη ενέργεια και διάθεση, αλλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που τα μπερδεύουν. Είναι άλλο κομμάτι η ζωή μου και άλλο η δουλειά μου. Ίσως είναι επειδή πιστεύω πως η δουλειά που κάνουμε έχει ως σκοπό να ψυχαγωγήσει τον κόσμο και όχι να βλέπει έναν άνθρωπο να αλλάζει διαθέσεις και μάλιστα επειδή δεν είναι καλά στην προσωπική του ζωή. Πιστεύω πως ο κόσμος έχει ένα αλάνθαστο κριτήριο να ξεχωρίζει πότε πας να τον κοροϊδέψεις και, από την άλλη, η τηλεόραση είναι ένας πραγματικός καθρέφτης».

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook