Θωμαή Απέργη: «Πρόταση γάμου όχι…δεν έχω δεχτεί»

Θα έκανε στροφή στο λαϊκό τραγούδι η Θωμαή Απέργη;

Θα έκανε στροφή στο λαϊκό τραγούδι η Θωμαή Απέργη;

«Ίσως και να το τολμούσα επειδή είμαι 25 χρονών δεν έχω μεγάλη εμπειρία, δυο χρόνια τραγουδάω επαγγελματικά. Ένα λαϊκό κομμάτι με την έννοια του λαϊκού δεν θα το τολμούσα, ένα έντεχνο κομμάτι με κάποιον στίχο που θα με αγγίξει θα ήταν πιο εύκολο για μένα» τόνισε στο protothema.
Είναι γεγονός πως τα επαγγελματικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Τι γίνεται όμως με την προσωπική της ζωή;

«Ποια προσωπικά παιδιά; Aφού βλέπεται όλο στις πρόβες είμαι…», σχολίασε γελώντας και συμπλήρωσε για το ενδεχόμενο ενός γάμου:

«Είμαι αιγόκερως με ταύρο θέλω να σου πω. Αυτός ο συνδυασμός, έχει ως χαρακτηριστικό την καριέρα και γενικότερα την καταξίωση. Ωστόσο, το πρώτο μου κίνητρο είναι η αγάπη μου για τη μουσική, οπότε κάτι τέτοιο δεν είναι άμεσα στα πλάνα μου. Σίγουρα μεγαλώνοντας είναι ένα μεγάλο όνειρο ο γάμος. Θέλω να κάνω μια δική μου οικογένειά αγαπημένη, δεμένη -όπως είναι η δική μου οικογένειά- να είμαι και εγώ μία μητέρα που θα στηρίζει, θα αγαπάει και θα κληροδοτήσει στα παιδιά της, τις αξίες που μου έχουν δώσει οι δικοί μου».

Έχει δεχτεί όμως πρόταση γάμου στο παρελθόν;

«Πρόταση να αγοράσουμε σπίτι ναι, πρόταση γάμου όχι… μονόπτερο δεν υπάρχει αλλά έχω βρει πως θα ήθελα να είναι γιατί έχω μία φίλη που σχεδιάζει κοσμήματα», δήλωσε και αποκάλυψε πως φαντάζεται το μονόπετρο της:

«Η σχεδιάστρια λέγεται Νάντια Μπέλλου και το μονόπετρο -το ένα γιατί θα έχω δύο- θα είναι ρουμπίνι από τη μία, σμαράγδι από την άλλη και το γύρω-γύρω θα είναι κάτι που θα ταιριάζει με την σκουρόχρωμη επιδερμίδα μου. Παρόλα αυτά δεν είμαι παραδοσιακή γυναίκα!».

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook