Μανωλίδου: «Δεν παντρεύτηκα για να φύγω από το σπίτι»

Η Ευγενία Μανωλίδου έχει πολύ καλή σχέση με τα παιδιά της, ειδικά με τα μεγαλύτερα.

Η Ευγενία Μανωλίδου έχει πολύ καλή σχέση με τα παιδιά της, ειδικά με τα μεγαλύτερα.

Βέβαια , δεν γίνεται πιεστική για να της πουν πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή της. «Εγώ δεν ρωτάω ποτέ. Είμαι πολύ διακριτική. Ο μεγάλος συνήθως δεν θέλει να μου πει, οπότε τον αφήνω. Μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει κάτι που να με ανησυχήσει – γιατί αν συνέβαινε κάτι ανησυχητικό, θα τον πίεζα να μου πει τι γίνεται.

Η μικρή μού τα λέει. Της κάνει εντύπωση που πάντα πέφτω μέσα σε ό,τι της λέω και με ρωτάει «μα πώς τα ξέρεις όλα;». Δεν είναι πως τα ξέρω, απλά τα έχω ζήσει και εγώ. Μου κάνει κι εμένα εντύπωση το πόσο επανα­λαμβάνονται οι ιστορίες. Αλλά το χαίρο­μαι, γιατί έχουν εμπιστοσύνη σε αυτά που τους λέω – στα περισσότερα τουλάχιστον», εξήγησε στο people και συνέχισε:

«Εγώ το απέκτησα πολύ πιο μεγάλη. Στάθηκα στα πόδια μου όταν έφυγα από την Ελλάδα, όταν έφυγα από το σπίτι μου. Η μαμά μου ήταν μόνη με δύο παιδιά, ο μπαμπάς μου είχε πεθάνει και τα έφερνε πέρα δύσκολα. Ήταν μια ατμόσφαιρα πολύ πιεσμένη. Αλλά δεν παντρεύτηκα για να φύγω από το σπίτι. Δεν ξέρω αν υποσυνείδητα λειτούργησε, αλλά ποτέ δεν είπα «εγώ θα παντρευτώ για να φύγω». Ήταν κάτι που ήρθε, θέλησα να το κάνω και δεν το άφησα να περάσει»

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook