Μπεκατώρου: «Κατάφερα να γίνω γνωστή υπό δύσκολες συνθήκες»

Στην αρχή σχολιάστηκε πως πολλοί από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο YFSF δεν ήταν ευρέως γνωστοί, αλλά τελικά εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους. «Και πέρσι ήταν κάποιοι περισσότερο γνωστοί από κάποιους άλλους, αλλά και οι λιγότερο γνωστοί κατάφεραν μέσα από το σόου να αναδείξουν το ταλέντο τους. Στο YFSF, επειδή πρέπει να τραγουδάς καλά και […]

Στην αρχή σχολιάστηκε πως πολλοί από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο YFSF δεν ήταν ευρέως γνωστοί, αλλά τελικά εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους.

«Και πέρσι ήταν κάποιοι περισσότερο γνωστοί από κάποιους άλλους, αλλά και οι λιγότερο γνωστοί κατάφεραν μέσα από το σόου να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Στο YFSF, επειδή πρέπει να τραγουδάς καλά και να κάνεις και καλό act, η παραγωγή δούλεψε πολλούς μήνες πριν για να βρει το καστ.

Εγώ ήμουν σίγουρη πως αυτοί οι άνθρωποι μπορούσαν να αντεπεξέλθουν 100%. Στο κάτω κάτω, γιατί να μην αναδειχθούν μέσα από την εκπομπή άνθρωποι με μεγάλο ταλέντο, που διαφορετικά μπορεί να μην τους μάθαινε ο πολύς κόσμος, στον οποίο απευθύνεται η τηλεόραση;». Μέσα από το YFSF και η ίδια η Μαρία ανέδειξε ένα νέο κομμάτι του εαυτού της.

Η Σάσα Σταμάτη στο Πρωινό σχολίασε πως κάποιες φορές τα ρούχα «τη φοράνε», γιατί είναι ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, αλλά και η Τζένη Μπαλατσινού στο Πρωινό Μου βρήκε υπερβολικές κάποιες από τις εμφανίσεις της.

«Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος με έμαθε μέσα από έναν άλλο ρόλο στο πρωινό του Τηλεάστυ, όπου δεν είχα στιλίστες. Μόνη μου ντυνόμουν, πολλές φορές μόνη μου βαφόμουν, μη σου πω πως κάποιες φορές και μόνη μου χτενιζόμουν. Μου άρεσε, όμως, αυτό. Κατάφερα να γίνω γνωστή υπό άλλες συνθήκες, πολύ πιο δύσκολες, και όλη αυτή η εμπειρία που πήρα αυτά τα είκοσι χρόνια στο Τηλεάστυ μου είναι πολύτιμη.

Αλλά μου αρέσει που ζω και την άλλη πλευρά τώρα και φοράω και τα ωραία μου φορέματα. Ούτε το ύψος το φοβερό έχω, ούτε αναλογίες μοντέλου, αλλά ο κόσμος, αν κάτι είναι αξιοπρεπές και καλό, μπορεί να το δεχτεί.

Το αν αρέσει ένα ρούχο, άλλωστε, είναι θέμα υποκειμενικό. Σε κάποιους αρέσουν περισσότερο ορισμένες εμφανίσεις μου, σε άλλους λιγότερο.

Εμένα που με βλέπω στον καθρέφτη μου αρέσω. Από τη στιγμή που αρέσω σε μένα, αρέσω στη στιλίστρια και αρέσω στους ανθρώπους του ΑΝΤΙ, γιατί το συζητάμε όλοι μαζί, εγώ είμαι ικανοποιημένη. Από την άλλη, όμως, είναι αποδεκτό να μην αρέσεις σε όλους και να γίνονται και σχόλια» τόνισε στο People η Μαρία Μπεκατώρου.

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook