“Σφραγίζει” το εισιτήριο για τον Τελικό ο ΠΑΟΚ

Υποδέχεται τον Πανιώνιο και θέλει να υπερασπιστεί τη νίκη του 3-1 στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στη Νέα Σμύρνη.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες και θέλει να υπερασπιστεί τη νίκη του 3-1 στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στη Νέα Σμύρνη (19:00).

Οι «ασπρόμαυροι» θα προσπαθήσουν να πάρουν μια ακόμα νίκη κόντρα στους «κυανέρυθρους», ώστε να προκριθούν στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά δε θα έχει τους φιλάθλους στο πλευρό του, λόγω της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί για τα όσα έγιναν στο ματς με την ΑΕΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ενδεκάδας, σε μια προσπάθεια να δώσει ανάσες σε ορισμένους παίκτες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ζήτησε προσοχή από τους παίκτες του, καθώς δε θέλει να βρεθεί η ομάδα του μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις, λόγω χαλαρότητας και έλλειψης συγκέντρωσης στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Ασεβέδο αριστερά αντί του Βιεϊρίνια, ο Βαρέλας ένας από τους δύο στόπερ, ο Κρέσπο, ο οποίος έγινε αλλαγή τις προάλλες, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Ίσως παίξει, αλλά δεν αποκλείεται ο Σάκχοφ να πάρει τη θέση του, δεξιά παραμένει ο Μάτος. Κάνιας και Ελ Καντουρί είναι ένα πιθανό δίδυμο στον άξονα, με τον Πέλκα να επιστρέφει στο βασικό σχήμα μετά την τιμωρία του. Ο Μπίσεσβαρ θα παίξει αριστερά και ο Λημνιός δεξιά. Στην κορυφή ο Πρίγιοβιτς. Μαλεζάς, Μουλέν και τον Μιχόγεβιτς έχουν τεθεί νοκ-άουτ.

Στην αντίπερα όχθη… Ο Κότνικ θα είναι και πάλι κάτω από τα δοκάρια, ο Παπαγεωργίου δεξιά, ο Σαραμαντάς αριστερά και οι Μπανανά-Σταυρόπουλος στα στόπερ. Κόρμπος-Μακρύλλος θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ο Μασούρας δεξιά και ο Μπραχίμι αριστερά, με τον Σαββίδη να έχει ελεύθερο ρόλο. Στην κορυφή θα παίξει ο Γεσίλ. Βλάχος, Λάμπρου, Σιώπης, Τασουλής, Γκιοατά και Ουάσινγκτον είναι τραυματίες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook