Ματσάρα σήμερα στο ΟΑΚΑ

Για μια θέση στον τελικό παίζουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο πρώτος φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου προκύπτει σήμερα στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19.00 Cosmote Sports 3) στον επαναληπτικό αγώνα για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οι γηπεδούχοι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποκτήσει σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης χάρη στη νίκη τους με 2-1 στο Φάληρο, ενώ αντίθετα οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να πραγματοποιήσουν την ανατροπή, με νίκη με 2 γκολ διαφορά ή με σκορ 3-2, 4-3 κτλ.

Στην «Ενωση» επικρατεί αισιοδοξία ότι θα ολοκληρώσουν σήμερα αυτό που άρχισαν πριν 15 μέρες στο πρώτο παιχνίδι και η ομάδα θα βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης, προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο της ως Κυπελλούχος. Στα θετικά για τον τεχνικό Μανόλο Χιμένεθ είναι η παρουσία στην αποστολή του Βάργκας, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις. Το «παρών» θα δώσει και ο Αλμέιδα, που προτιμήθηκε από τον Αραβίδη, ενώ εκτός έμειναν και οι Μπακάκης, Βινίσιους. Ο Ισπανός, τις μέρες που προηγήθηκαν, προσπάθησε να ετοιμάσει ψυχολογικά τους παίκτες του για το κρίσιμο παιχνίδι, ζητώντας παράλληλα τη μέγιστη προσοχή, καθώς, όπως είπε, σε σχέση με τον πρώτο αγώνα ο σημερινός έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες.

Στην άλλη πλευρά, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στον Ολυμπιακό δείχνουν να πιστεύουν ότι και ο δεύτερος εγχώριος στόχος μπορεί να επιτευχθεί. Τα πανηγύρια για την κατάκτηση του τίτλου σταμάτησαν και όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο έστρεψαν το ενδιαφέρον στο σημερινό αγώνα. Για τον τεχνικό της ομάδας Τάκη Λεμονή η χτεσινή τιμωρία του Σεμπά αποτελεί πλήγμα, ωστόσο στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός ότι ο τραυματισμός του Ντα Κόστα δεν ήταν κάτι ανησυχητικό και θα δώσει κανονικά το «παρών».

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook