Μ. Πέμπτη με μεγάλη… ματσάρα στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος (19:30).

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη, αλλά και η ΑΕΚ θα παραταχθεί με στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, στην σημερινή αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος (19:30).

Ο Τάκης Λεμονής προσπαθεί τις τελευταίες ημέρες να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του και τους ζητάει να ξεχάσουν την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Λεβαδειακό, η οποία ανέβαλε την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος της ιστορίας της ομάδας και του έβδομου συνεχόμενου, για την επόμενη αγωνιστική.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» θέλει από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να στείλουν απαντήσει προς πάσα κατεύθυνση και παράλληλα, να έχουν ένα ασφαλές σκορ, εν όψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, που θα παρατάξει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Καπίνο θα βρεθεί στην εστία των «ερυθρολεύκων», με τους Μποτία και Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας. Οι Ντε Λα Μπέγια και Φιγκέιρας θα είναι οι δυο μπακ, με τους Καμπιάσο και Ρομαό να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Οι Σεμπά και Μάριν θα αγωνιστούν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Φορτούνη στην πλάτη του Ανσαριφάρντ, ο οποίος θα είναι η μοναδική επιθετική αιχμή των Πειραιωτών.

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την εύκολη νίκη 5-0 επί του ΑΟΚ, ανήμερα των γενεθλίων του συλλόγου, ο οποίος συμπληρώνει 93 χρόνια ζωής.

Ο Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται πως καταλήγει σε ένα 4-2-3-1 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχοντας όμως δυο ερωτηματικά για το βασικό σχήμα.

Ο Μπάρκας θα καθίσει στην εστία της Ένωσης, με τους Γκάλο και Ντίντακ να είναι οι δυο μπακ. Στο κέντρο της άμυνας, οι Τσιγκρίνσκι και Κολοβέτσιος είναι τα φαβορί για να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα. Οι δυο κεντρικοί μέσοι θα είναι οι Γιόχανσον και Σιμόες, ενώ η τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής θα αποτελείται από τους Χριστοδουλόπουλο, Βάργκας κι Μάνταλο.

Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Αραούχο. Θέση στο βασικό σχήμα φαίνεται να διεκδικούν οι Ροντρίγκες και Μπακασέτα, αντί του Βάργκας, ενώ υποψήφιος για την ενδεκάδα φέρεται να είναι και ο Γαλανόπουλος.

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoixim

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook