Και όμως σήμερα διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος

Μετά από… σαράντα κύματα άλλες τόσες ανακοινώσεις και μια κόντρα μεταξύ Κοντονή – ΕΠΟ που ακόμη δεν έχει τελειώσει σήμερα διεξάγεται στο ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Και όμως σήμερα διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Ένα παιχνίδι το οποίο αποτέλεσε τον λόγο για τεράστιες κόντρες μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών και την αφορμή για αλλαγές ακόμη και στους κανονισμούς του… ποδοσφαίρου.

Τι να πρωτοαναφέρουμε; Την κόντρα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό με αφορμή τα επεισόδια στο μεταξύ τους αγώνα στην Τούμπα; Τον «πόλεμο» μεταξύ του Σταύρου Κοντονή και της ΕΠΟ, με τον υφυπουργό, να αναβάλει την πρώτη φορά όλη τη διοργάνωση και στη συνέχεια τον τελικό, λόγω της επιλογής των βοηθών διαιτητή; Τις ανακοινώσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ; Το μπάχαλο για το πρόγραμμα των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας που έπρεπε να τροποποιηθεί; Ή την άφιξη των υπευθύνων της FIFA, τις συναντήσεις με τον υφυπουργό και την ΕΠΟ, και τις αποφάσεις για την τροποποίηση κάποιων κανονισμών στο καταστατικό της ομοσπονδίας;

Σίγουρα κάτι θα ξεχνάμε από όλα όσα έγιναν σε ένα διάστημα μεγαλύτερο του ενός μήνα…

Τελικά, σήμερα, οι πάντες, καλούνται να ξεχάσουν τα όσα προηγήθηκαν και σε ένα άδειο Ολυμπιακό Στάδιο, έχοντας μόνο 310 προσκλήσεις, να τεθούν αντιμέτωποι οι 22 ποδοσφαιριστές και ΜΟΝΟ αυτοί!

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση μετά από αρκετές ημέρες αγωνιστικής αδράνειας των παικτών του. Ένα διάστημα στο οποίο ο Μάρκο Σίλβα προσπάθησε να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του για ένα μόνο ματς το οποίο τους απομένει μέχρι τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ, τίθεται αντιμέτωπη με τους ερυθρόλευκους με έναν άλλο προπονητή από εκείνον που την οδήγησε στη νίκη στο β’ γύρο του πρωταθλήματος, έχοντας όμως μπροστά της έναν πολύ μεγάλο στόχο. Έναν τίτλο που τόσο πολύ της λείπει τα τελευταία χρόνια;

Θα είναι επηρεασμένες οι δύο ομάδες από το μπάχαλο που προηγήθηκε; Θα είναι κερδισμένος ο Ολυμπιακός κατακτώντας άλλο ένα νταμπλ; Ή η ΑΕΚ κερδίζοντας ένα τρόπαιο το οποίο σημάνει και την δυναμική επιστροφή της μετά τις περιπέτειες της Γ’ Εθνικής; Όλα τα θα γνωρίζουμε σήμερα το βράδυ.

Πηγή: sport-fm.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook