Στα «κυανόλευκα» Τουγλής Μουκίδης και Αγγελούδης!

Σε τρεις πολύ σημαντικές μεταγραφές προχώρησε ο Ηροδότος που έκανε δικούς του τους Γιώργο Τουγλη, Βασίλη Μουκίδη και Νίκο Αγγελούδη.

Μετά τις αποδεσμεύσεις ο Ηρόδοτος προχωράει στην ενίσχυση του ρόστερ αποκτώντας παίκτες που γνωρίζουν την κατηγορία και θα δώσουν ώθηση στην ομάδα του Αρμαντο Φουτσινι για την δύσκολη συνέχεια της Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: <Η ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση τριών ακόμη ποδοσφαιριστών, τον Τουγλή Γεώργιο γεννημένος στις 04/02/1996, τον Μουκίδη Βασίλειο γεννημένος στις 23/10/1993 και τον Αγγελούδη Νικόλαο γεννημένος στις 14/05/1991. Ο Τουγλής Γιώργος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν για ΤΡΙΚΑΛΑ, ΟΦΗ, ΑΟΧ ΧΑΝΙΩΝ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ. Ο Μουκίδης Βασίλης έχει αγωνιστεί για ΑΟ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ, ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, ΦΩΣΤΗΡΑΣ,ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, ΑΣΤ. ΒΛΑΧΙΩΤΗ και ΔΙΑΓΟΡΑΣ. Τέλος ο Αγγελούδης Νίκος έχει αγωνιστεί για ΚΟΖΑΝΗ, ΠΑΟΝΕ, ΑΡΗ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗ. Γιώργο, Βασίλη και Νίκο καλωσήλθατε στην ομάδα μας!! Σας ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Ηροδότου!! >>

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook