«Ξέσπασε» για τον γιο του ο Βοσνιάδης

Ο προπονητής του Α.Ο.Χ / Κισσαμικού μίλησε για την ήττα από τον Ηρακλή (0-1) και “άστραψε και βρόντηξε” για αυτούς που έστελναν μηνύματα στον γιο του πως θα παίξει για τον πατέρα του στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Metropolis 95,5 μίλησε ο προπονητής του Α.Ο.Χ / Κισσαμικού, Αλέκος Βοσνιάδης, και μίλησε για την ήττα της ομάδας του από τον Ηρακλή ενώ «ξέσπασε» για αυτούς που έστελναν μηνύματα στον γιο του πως θα παίξει για τον πατέρα του στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την ήττα του Α.Ο.Χ / Κισσαμικού από τον Ηρακλή:

«Είχαμε καλές παρουσίες αλλά κόντρα στον Ηρακλή σε ένα παιχνίδι που πήγαινε για την ισοπαλία, ο Ηρακλής πήρε το παιχνίδι από μια κακή στιγμή δική μας. Η ομάδα μου έχει αδικήσει τον εαυτό της από την μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή, είμαστε στεναχωρημένοι που χάσαμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.Η ομάδα μου έχει πολύ καλό υλικό, η ομάδα έχει πολύ καλή Διοίκηση, που στηρίζει την προσπάθεια, θα κάνουμε μεταγραφές, είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο και με 2-3 καλά αποτελέσματα θα πάνε ακόμη καλύτερα τα πράγματα».

Για το τι έπαιξε απέναντι στο γιο του στο παιχνίδι:

«Είμαι ήσυχος που ο γιος μου ήταν όπως έπρεπε να είναι, αποδείχθηκε πως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν έντιμοι προπονητές και έντιμοι ποδοσφαιριστές. Ο Πάνος από την πρώτη μέρα του χρόνου δέχεται σχόλια στο διαδίκτυο πως θα παίξει για τον πατέρα του.

Χιλιάδες είναι οι βρωμιάρηδες του διαδικτύου που του έστελναν σχόλια σε οποιαδήποτε λογαριασμό του στο διαδίκτυο. Αυτοί οι βρωμιάρηδες είναι χιλιάδες που δεν πάνε στο γήπεδο, δεν είδα κανέναν μετά το παιχνίδι να ζητήσει συγγνώμη. Θέλω να πω κάτι για τους παίκτες, τους είχα στην καθημερινότητα.

Εχει καλούς ποδοσφαιριστές ο Ηρακλής, ας τους αγκαλιάσουν  και σίγουρα θα έρθουν καλύτερα πράγματα. Οσο τους κυνηγάνε τους ποδοσφαιριστές και φοβούνται οι ποδοσφαιριστές να μπουν στο γήπεδο, ο Ηρακλής θα ζει τέτοια πράγματα. Αυτό είχα να πω γιατί μόνο χαϊδέματα υπάρχουν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook