Καργιωτάκης: «Ο κύκλος δεν κλείνει»

To γεμάτο συναίσθημα “αντίο” του νεαρού ποδοσφαιριστή από την ομάδα της Ν. Αλικαρνασσού.

Τα όσα ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Γιώργος Καργιωτάκης για την αποχώρησή του από τον Ηρόδοτο:

«ΠΡΟΣΕΧΕ..! Δεν είναι απλά τα πράγματα! Δεν θα είναι εύκολα! Πρέπει να είσαι δυνατός! Να μπορείς να σηκώσεις το βάρος της φανέλας! Είναι το παρελθόν… το παρόν… το μέλλον μας! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!» μου είπε κάποιος όταν ξεκινούσα να τα δίνω όλα για αυτό το σήμα!

Άκουγα προσεκτικά και θυμήθηκα…ένα παιδάκι πίσω από το τέρμα να μαζεύει τις μπάλες, να περιμένει στην καταπακτή για να συνοδέψει τους παίκτες, την φανέλα με το νούμερο 8 και φυσικά μια φωνή να λέει “μπράβο μπαμπά” !

Μετά από τεράστια προσπάθεια, πολλές αναποδιές, τρικλοποδιές, δυσκολίες

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!

Δίνοντας το 100% και λίγο παραπάνω από όσα μπορούσα… προσπάθησα να τιμήσω όλους αυτούς που με πίστεψαν και να σταθώ αντάξιος της ιστορίας της ομάδας μας! Έμαθα πολλά, απέκτησα εμπειρίες, έκανα φιλίες και έγινα πιο δυνατός!

Δυστυχώς όμως  έφτασε η στιγμή να αποχωρήσω..!

Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται με λέξεις και ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει καλά καλά!! Κάπως έτσι όμως οι δρόμοι μας χωρίσουν αλλά…ο κύκλος δεν κλείνει! Δίπλα στην ομάδα όπως παλιά!!!

Καλές επιτυχίες Ηρόδοτε!

Υ.Γ.: Μπορεί το άκουσμα της λέξης “οικογένεια” να έχει γίνει λίγο γραφικό…όχι όμως σε αυτή την περίπτωση! Με όλη την έννοια αυτής της λέξης η ομάδα κατάφερε να ξαναβγεί στο προσκήνιο! Μπράβο σε όλους σας μάγκες μου!

Ευχαριστώ προσωπικά όλους τους συμπαίκτες μου, από τον ποιο μεγάλο έως τον ποιο μικρό για όλες τις στιγμές που ζήσαμε!

Όσο για εσένα δάσκαλε, μπαμπά Mixalis Afroditi Fragoulakis τυχερός που σε γνώρισα!!τιμή μου που ήμουν δίπλα σου αυτά τα χρονια! Εσυ (@lefteris gialousis) (mns!! Χαχαχαχα) χαρά μου που εκτός από φιλο,αδερφό σε έκανα και συμπαίκτη! Εσείς ρε αλήτες (Michalis Avgenikos,Alexandros Smi,@Δαμιανάκης ,Γιωργος Κοντογιαννης) είστε το κέρδος που μπορεί να έχει κάποιος από αυτό το άθλημα! Καλοί ΦΙΛΟΙ.!! Vaggelis Moraitis από μικροί μαζί! Σε όλα μαζί! Ακόμα και στο τέλος αδερφέ! Είσαι δύναμη άντρα μου! Είς το επανιδείν”!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook