Ελεύθερος ο Μπάμπης από τον Ηρόδοτο

Μετά τους Σμυρλή και Αυγενικού ο Βασίλης Μπάμπης, έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.

Συνεχίζονται οι αλλαγές στο ρόστερ του Ηροδότου με τον Βασίλη Μπάμπη να μένει ελεύθερος και να αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο νεαρός ακραίος αμυντικός  κατάφερε να πανηγυρίσει με τα χρώματα του Ηροδότου την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, έχοντας κάνει μάλιστα και εξαιρετική σεζόν.

Αυτό συνεχίστηκε και φέτος, καθώς ήταν σε κάθε παιχνίδι από τους καλύτερους της ομάδας καταφέρνοντας να ξεχωρίσει.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει ήδη προτάσεις στα χέρια του, θέλοντας ωστόσο να τις εξετάσει προσεκτικά και να πάρει την καλύτερη επιλογή.

Ο ίδιος μίλησε στο Athleticradio.gr για την παρουσία του στον Ηρόδοτο τα τρία χρόνια τονίζοντας: “Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Ηρόδοτο που με ανέδειξε σαν ποδοσφαιριστή. Έμαθα πάρα πολλά αυτά τα 3 χρονιά που ήμουν εκεί, έζησα πολλές χαρές αλλά και λύπες Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο και τους φιλάθλους του Ηροδότου που σε κάθε μας βήμα ήταν δίπλα μας και μας στήριζαν. Κάπου εδώ τελειώνει για μένα το κεφάλαιο Ηρόδοτος, είμαι πολύ υπερήφανος που υπήρξα σε αυτήν την ομάδα και κατάφερα να ξανά γυρίσω τον Ηρόδοτο εκεί που του αξίζει…εύχομαι καλή συνέχεια στους συμπαίκτες μου και στην καινούργια διοίκηση και τους εύχομαι να καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους. Επίσης μην ξεχάσω να αναφέρω τον κύριο Στέλιο Σωκιανό ο οποίος με στήριξε πολύ πίστεψε σε μένα και τον Ευχαριστώ πολύ για όλα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook