Βαρόμετρο ο Ρίσκι!

Ο διεθνής Φινλανδός επιθετικός του Α.Ο.Χ / Κισσαμικού, άργησε αλλά.. ξεμπούκωσε στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας (0-3) με χατ τρικ!

Με μεγάλες προσδοκίες ήρθε στα Χανιά ο Ρόοπε Ρίσκι, υποσχόμενος στις πρώτες του δηλώσεις πολλά γκολ (20) στους φίλους της ομάδας, αλλά πέρασε αρκετό διάστημα μέχρι να… ανοίξει λογαριασμό στο πρωτάθλημα.

Ο διεθνής Φινλανδός επιθετικός ξεκίνησε με υποσχέσεις τη σεζόν, σκοράροντας στο πρώτο επίσημο ματς – έστω και με ομάδα κατώτερης κατηγορίας και δυναμικής – με την Ερμιονίδα (7-3), αλλά στη συνέχεια ένας τραυματισμός τον άφησε αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης.

Η επιστροφή του ήρθε ως αλλαγή στο ματς με τον Πλατανιά, ενώ ενθαρρυντικά μηνύματα έστειλε στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ηρόδοτο, όπου πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε μια ασίστ. 

Κόντρα στην Παναχαϊκή… σπατάλησε πολλές ευκαιρίες και τελικά στην πιο παραγωγική του εμφάνιση, απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, αξιοποίησε τρεις φορές τις τελικές πάσες των συμπαικτών του, ήταν στο κατάλληλο σημείο και πέτυχε χατ-τρικ. Ενδιάμεσα, έκανε πολύ καλή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό, όπου σκόραρε ξανά, ενώ είχε τουλάχιστον δύο καλές ευκαιρίες για ακόμη ένα γκολ.

Συνολικά έχει φτάσει τα 4 γκολ σε 6 παιχνίδια πρωταθλήματος και τα 2 σε 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας και στους “μπλε” ευελπιστούν να συνεχίσει την επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook