Η επόμενη μέρα κρύβει πολλές δυσκολίες για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό

Η Χανιώτικη ομάδα καλείται άμεσα να βρει τον αντικαταστάτη του Γιώργου Πετράκη.

Ένα “διαζύγιο” το οποίο καμιά πλευρά δεν ήθελε και ευελπιστούσε το παιχνίδι της Κυριακής (09/12) να ήταν η απαρχή μιας αντεπίθεσης.

Η εξέλιξη του αγώνα όμως και η απογοήτευση για την εικόνα και το αποτέλεσμα επίσπευσαν τις διαδικασίες.

Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

Η διοίκηση της ομάδας από την αρχή εμπιστεύτηκε τον νεαρό προπονητή και του έδωσε από το καλοκαίρι του 2017 τα “κλειδιά”.

Η πρώτη χρονιά ήταν ονειρεμένη και η πορεία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό να “φλερτάρει” έντονα – έστω και μέσω αναδιάρθρωσης που δεν έγινε τελικά – με την άνοδο.

Το νεανικότερο σύνολο της κατηγορίας “έβγαζε μάτια” και οι παίκτες της ομάδας “γυάλισαν” σε μεγάλους συλλόγους. Την πορεία αυτή “εξαργύρωσαν” με μεταγραφές στη Super League οι Λέο, Ξύδας (ΠΑΣ Γιάννινα) και Παντελάκης (Παναθηναϊκός), ενώ στη Β’ Ολλανδίας βρέθηκε ο Λεμονής (Τελσταρ).

ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΠΗΧΗΣ

Ο πήχης των απαιτήσεων ανέβηκε και η ομάδα ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες τη νέα σεζόν, αφού αποκτήθηκαν και έμπειροι παίκτες με θητεία στη Super League και σε σπουδαία πρωταθλήματα του εξωτερικού.

Τα πράγματα όμως όχι μόνο δεν εξελίχθηκαν ιδανικά αλλά η ομάδα μετά από 8 αγωνιστικές βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Κι αν στα προηγούμενα παιχνίδια υπήρχαν αρκετά ελαφρυντικά και η ομάδα έδειχνε εντός αγωνιστικού χώρου να μην παίρνει ό,τι της αναλογούσε, απέναντι στον Αιγινιακό υπήρξε η κατάρρευση, έστω κι αν όλα έμοιαζαν ιδανικά στην αρχή.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Η απόφαση της διοίκησης – η οποία ακόμα και πρόσφατα στήριξε δημόσια τον Γιώργο Πετράκη – ήταν πολύ δύσκολη. Οι ώρες μετά το ματς ήταν κρίσιμες και τελικά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας έπειτα από τη συνάντηση των δύο πλευρών πάρθηκε η απόφαση για το “διαζύγιο”, που κανείς δεν ήθελε αλλά έμοιαζε η μόνη λύση για να αντιστραφεί η κατάσταση.

Εξάλλου στον ΑΟΧ/Κισσαμικό έχουν μόνο καλά λόγια να λένε για τον 30χρονο προπονητή, την εργατικότητά του, τις γνώσεις του και για το πόσες ώρες καθημερινά αφιέρωνε για τη δουλειά του και την ομάδα.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Η επόμενη μέρα κρύβει πολλές δυσκολίες για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, που καλείται άμεσα να βρει τον αντικαταστάτη του Γιώργου Πετράκη, ο οποίος θα μπορέσει μέσα στις λίγες ημέρες της διακοπής των Χριστουγέννων να γνωρίσει καλύτερα την ομάδα και με τις διορθωτικές κινήσεις, που αναμένεται να γίνουν τον Ιανουάριο, να βγάλει τους “μπλε” από το δύσκολο βαθμολογικό μονοπάτι που βρίσκονται.

Μέχρι να βρεθεί η διάδοχη λύση την ευθύνη για τις προπονήσεις της ομάδας θα αναλάβει ο προπονητής φυσικής κατάστασης Λάζαρος Βαρδάκης. Για την ώρα δε φαίνεται να υπάρχει κάποια άλλη αποχώρηση από το τεχνικό τιμ, πέραν του άμεσου συνεργάτη του Γιώργου Πετράκη, Νίκου Σουργιά.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook