Τάτσης: «Είμαι χαρούμενος και ταυτόχρονα πολύ κουρασμένος»

«Το πιστέψαμε και συνεχίσαμε να προσπαθούμε», ανάφερε ο τεχνικός του Πλατανιά μετά το 2-2 με τον Εργοτέλη.

Ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Τάτσης, αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη (2-2) επεσήμανε:

«Με βάση την εξέλιξη του παιχνιδιού και το τελικό αποτέλεσμα είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ικανοποιημένος αφού ήμασταν πίσω στο σκορ και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσοι πιστέψαμε σε αυτή την ανατροπή έως και το τελευταίο λεπτό.

Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς ο Εργοτέλης είχε πολύ καλή ψυχολογία και είναι πολύ καλός στο passinggame και στην κατοχή μπάλας. Μπορεί να δημιουργεί ευκαιρίες και βάζει γκολ.

Εμείς απ’ την άλλη είχαμε σαν σχέδιο να πιέσουμε ψηλά κάτι το οποίο το κάναμε και αναφέρομαι στο γεγονός ότι και τα δύο γκολ δεν μπήκαν από παιχνίδι κατοχής απέναντι σε μια οργανωμένη άμυνα απέναντι στην δική μας αλλά μπήκαν από κάποιες στατικές φάσεις εκεί όπου αδρανήσαμε στατικές.

Ήταν αγνώριστο συναίσθημα για εμάς καθώς δεν μας είχε ξανασυμβεί και στο ημίχρονο είπα στους παίχτες ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε και αυτό. Έπρεπε να συνεχίσουμε στο πλάνο μας και στο δεύτερο ημίχρονο.

Είμαι χαρούμενος και ταυτόχρονα πολύ κουρασμένος απ’ τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια, μαζί με τα ταξίδια και χρειαζόμαστε ξεκούραση.

Η ομάδα είναι ακόμη νέα και έχουμε δρόμο μπροστά μας. Είμαστε ικανοποιημένοι και πέρα αυτών θέλω να πω ότι σήμερα παίζανε δύο πάρα πολύ καλές ομάδες μέσα σε αυτό το γήπεδο και ευχαριστούμε τον Εργοτέλη για την φιλοξενία. Θα ανταποδώσουμε.»

Ο κόουτς του Πλατανιά ρωτήθηκε για το τι άλλαξε στην εικόνα της ομάδας τα τελευταία λεπτά με τον ίδιο να τονίζει:

«Μέχρι εκείνη τη στιγμή ρισκάρισα πάρα πολύ. Οι θέσεις των παιχτών άλλαζαν κατά τη διάρκεια του αγώνα και πιστεύω ότι αυτό ή βγαίνει ή δε βγαίνει. Το πιστέψαμε και συνεχίσαμε να προσπαθούμε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook