PREGAME: Μία πόλη στο… πόδι

To Xανιώτικο ντέρμπι μεταξύ Πλατανιά και Α.Ο.Χανιά / Κισσαμικού στα Περιβόλια, την Τετάρτη (15:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Football League κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι του Πλατανιά με τον Α.Ο.Χ / Κισσαμικό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Football League, ξεκίνησε.

Ο Πλατανιάς θα επιδιώξει την Τετάρτη (15.00) να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να παραμείνει αήττητος, ενώ ο Α.Ο.Χ / Κισσαμικός να πάρει την πρώτη του φετινή νίκη στο Πρωτάθλημα.

Το θετικό για τον τεχνικό του Πλατανιά, Γιάννη Τάτση, είναι ότι στην προπόνηση είδε τους παίκτες που είχαν προβλήματα τραυματισμών από το τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου να μπαίνουν στο πρόγραμμα και να τίθενται στη διάθεσή του για το παιχνίδι.

Ο Καραγκούνης, ο Ουές και ο Παπανικολάου έχουν ακόμα… σημάδια από χτυπήματα που δέχτηκαν το Σάββατο, αλλά η κατάσταση τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Στο πρόγραμμα μπήκε και ο Ρουσσάκης που είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο 32’ του αγώνα με τον Απόλλωνα, επίσης εξαιτίας χτυπήματος.

Η προετοιμασία του Πλατανιά για τον αγώνα της Τετάρτης,θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα, ενώ όπως έχει συμβεί και στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια, η αποστολή θα ανακοινωθεί την ημέρα του αγώνα.

Στον αντίποδα, με την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (19/11) στις εγκαταστάσεις της ομάδας στην “Μοναχή Ελιά” συνεχίστηκε η προετοιμασία του Α.Ο.Χ / Κισσαμικού για το παιχνίδι. 

Από τον Γιώργο Πετράκη και τους συνεργάτες του δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ομαδική τακτική.

Το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Χαλκιαδάκης, ενώ υπενθυμίζεται ότι σε περίοδο αποκατάστασης των τραυματισμών τους βρίσκονται οι Αρναούτογλου και Κεχαγιάς.

Να θυμίσουμε, οτι οι δύο ομάδες πριν από έναν μήνα έπαιξαν φιλικό με τον Α.Ο.Χ / Κισσαμικό να επικρατεί με 2-1.

Εντωμεταξύ, ο Α.Ο.Χ / Κισσαμικός εξέδωσε μία διευκρινιστική ανακοίνωση για το όνομά της:

“Θα θέλαμε να πληροφορήσουμε την ΠΑΕ Πλατανιάς ότι η ομάδα μας, την οποία αντιμετωπίζει την Τετάρτη (21/11), λέγεται από την περασμένη σεζόν ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός και στις ανακοινώσεις της για το μεταξύ μας παιχνίδι να είναι πιο προσεκτική στη χρήση του ονόματος της ομάδας μας.

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός, Σύλλογος Περήφανος Κρητικός”!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook