Αμανατίδης: «Στην ομάδα μας υπάρχει ενθουσιασμός»

Ο τεχνικός διευθυντής τoυ Πλατανιά προέβη σε δήλωσε ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, της Φούτμπολ Λιγκ.

Τα όσα είπε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, Βασίλης Αμανατίδης:

«Κάνοντας τον δικό μας απολογισμό και έχοντας διανύσει μόλις τα τρία πρώτα μέτρα του φετινού μαραθωνίου της football league, η ομάδα μας έχει καταφέρει όχι μόνο να παραμείνει αήττητη, αλλά το κυριότερο μέσα από τις εμφανίσεις της, να κάνει ξανά τους φίλους της να χαμογελάσουν.

Το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων του Πλατανιά στο τέλος του αγώνα με τη Δόξα, παρά το άτυχο με βάση την εικόνα μας αποτέλεσμα, ήταν σπουδαιότερο και από τους βαθμούς της νίκης.

Στην ομάδα μας υπάρχει ενθουσιασμός. Στη διοίκηση, στους προπονητές, στους παίκτες. Ενθουσιασμός, ο οποίος πηγάζει από τις πρώτες αυτές καλές εμφανίσεις και μας γεμίζει με αισιοδοξία και κουράγιο για την ακόμα πιο δύσκολη συνέχεια.

Μέχρι εκεί όμως. Συνεχίζουμε έχοντας την… μπάλα χαμηλά. Εκεί θέλουμε να την κρατήσουμε και στις καλές -όπως τώρα- στιγμές, αλλά και στις κακές, όταν και όποτε παρουσιαστούν και τέτοιες μπροστά μας.

Στο πλαίσιο αυτό, θεωρούμε ότι είναι πρόωρο, αλλά και ανούσιο το να κυκλοφορούν ήδη μεταγραφικά σενάρια.

Όταν έρθει εκείνη η ώρα είναι δεδομένο ότι θα παρθούν και οι ανάλογες αποφάσεις.

Αυτή τη στιγμή το μόνο που υπάρχει στο οπτικό μας πεδίο είναι το παιχνίδι του Σαββάτου στην Καλαμάρια, απέναντι σε μια ακόμα ιστορική ομάδα της κατηγορίας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook