Σμυρλής: “Ελπίζω να έρθουν κι άλλα γκολ”

Ο Αλέξανδρος Σμυρλής πέτυχε το ιστορικό γκολ του Ηροδότου στο παιχνίδι της Κυριακής χαρίζοντας την πρώτη νίκη των “κυανόλευκων” στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από 36 χρόνια.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μίλησε για την μεγάλη νίκη του Ηροδότου λέγοντας: “Σίγουρα ήταν μεγάλη νίκη για την ομάδα, ιστορική θα την χαρακτήριζα για την επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από 36 χρόνια. Δώσαμε χαρά στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Ήταν ένα πιεστικό παιχνίδι με πολύ άγχος και ευτυχήσαμε να το κερδίσουμε, καθώς έρχεται δύσκολο πρόγραμμα”.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο γκολ που πέτυχε τονίζοντας: “Το έζησα πάρα πολύ έντονα και αυτό φάνηκε στον πανηγυρισμό μου, το ήθελα πάρα πολύ το γκολ το έψαξα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που χάρισα τη νίκη στον Ηρόδοτο. Ελπίζω να έρθουν κι άλλα γκολ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Τέλος αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕ Καραϊσκάκης υπογραμμίζοντας: “Δουλεύουμε για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι, κόντρα σε έναν προπονητή που δουλέψαμε όλο το καλοκαίρι. Αυτό ίσως να είναι και το μόνο μειονέκτημα που έχουμε, καθώς ο κ. Παπαματθαιάκης μας γνωρίζει καλά. Εμείς στο μυαλό μας έχουμε μόνο τη νίκη, καθώς στην έδρα μας δεν θέλουμε να χάνουμε παιχνίδια, για να πετύχουμε τους στόχους μας και μια καλή θέση στην Football League”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook