Ονειρικό ξεκίνημα στην Φούτμπολ Λιγκ ο Πλατανιάς

Κατάφερε να αναδειχθεί νικητής και στο δεύτερο παιχνίδι που έδωσε, αυτή τη φορά στην Αρτα απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης με 0-1!

Ονειρικό ξεκίνημα πραγματοποιεί στη Φούτμπολ Λιγκ ο Πλατανιάς, καταφέρνοντας να αναδειχθεί νικητής και στο δεύτερο παιχνίδι που έδωσε, αυτή τη φορά στην Αρτα απέναντι στο Καραϊσκάκη!

Η Χανιώτικη ομάδα χάρη στο γκολ του Μιγκέλ, ο οποίος σκοράρει για πρώτη φορά, κατάφερε να αναδειχθεί νικητής με σκορ 1-0, ένα γκολ το οποίο προέκυψε στο 22′ μετά από ένα τραγικό γύρισμα του Παντίδου, με τον Μιγκέλ να προλαβαίνει την έξοδο του Στεφανάκου και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια, χάθηκαν κι άλλες μεγάλες φάσεις για τον Πλατανιά προκειμένου να διπλασιάσει τα τέρματά του και να “καθαρίσει” μια ώρα αρχύτερα το παιχνίδι, συγκεκριμένα στο 24’ με τους Παπανικολάου και Μιγκέλ να μην μπορούν να πλασάρουν μέσα από την μικρή περιοχή ενώ με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, στο 52’ από τη σέντρα του Ποζατζίδη, ο Μιγκέλ σε κενή εστία δε βρήκε την μπάλα ώστε να τη στείλει στα δίχτυα.

Ουσιαστικά, ο Πλατανιάς πήρε ένα εύκολο “διπλό”, καθώς η πρώτη “κανονική” ευκαιρία για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 80’ από μία σέντρα-σουτ του Αλεξιτς. Αν μη τι άλλο, ο Πλατανιάς πραγματοποιεί έτσι ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, επιβεβαιώνοντας ότι είναι μια ομάδα με δυνατότητες και κυρίως πολύ σκληρό καρύδι για τους αντιπάλους της. Επόμενο πλέον παιχνίδι είναι απέναντι στην Δόξα Δράμας, την οποία ο Πλατανιάς θα υποδεχτεί στα Περβόλια στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Οι φάσεις του αγώνα

5′ Φάουλ του Κάκκο κεφαλιά του Καπία η μπάλα άουτ.
7′ Σέντρα του Ουές, σουτ του Παπουτσογιαννόπουλου η μπάλα αρκετά έξω από την εστία. Προηγήθηκαν διαμαρτυρίες για χέρι του Καπία σε κεφαλιά-γέμισμα του Παπουτσογιαννόπουλου και προσπάθεια του Παπανικολάου, με την μπάλα να φαίνεται ότι βρίσκει στο χέρι του έμπειρου αμυντικού πριν το “κολλήσει” στο σώμα του.
22′ ΓΚΟΛ: Τραγικό λάθος του Παντίδου, ο Μιγκέλ με προβολή προλαβαίνει την έξοδο του Στεφανάκου και στέλνει την μπάλα στην κενή εστία για το 0-1.
24′ Γύρισμα του Ουές, ο Παπανικολάου δεν πιάνει όπως θα ήθελε το σουτ στην κίνηση και ο Μιγκέλ από κοντά δεν μπορεί να σκοράρει με προβολή, με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Στεφανάκου.
44′ Σέντρα του Ουές κεφαλιά του Μιγκέλ ψηλά άουτ.
52′ Σέντρα του Ποζατζίδη μεγάλη ευκαιρία από τον Μιγκέλ, που σε κενή εστία δε βρίσκει την μπάλα να τη στείλει στα δίχτυα.
68′ Σουτ του Παπανικολάου στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Διαιτητής: Δραγάτης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Κάλλης (Αν. Αττικής) – Δελλής (Βοιωτίας)
4ος διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Κίτρινες κάρτες: Νίλι (33′), Κόρτσταμ (35′), Μιγκέλ (43′), Γυφτοκώστας (55′), Παντίδος (65′), Μποσέτι (75′)

Καραϊσκάκης Αρτας (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παντίδος, Καπίας, Μαχαίρας (21′ λ.τρ. Γυφτοκώστας, 85′ Παναγιώτου), Ψιάχνος, Χούσος, Κάκκο (69′ Κυριάκης), Αλεξιτς, Λίτσκας.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές (76′ Πουρζιτίδης), Κόρτσταμ, Ρουσσάκης, Καραγκούνης, Μποσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος (66′ Κωστίκος), Νίλι, Παπανικολάου (89′ Τσακμάκης), Στ. Ποζατζίδης, Μιγκέλ.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook