Ο Μιχάλης Αυγενικού στο athleticradio.gr

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ηρακλή και όχι μόνο μίλησε στο athleticradio.gr ο ποδοσφαιριστής του Ηροδότου Μιχάλης Αυγενικού.

Ο 25χρονος μέσος αρχικά αναφέρθηκε στην ψυχολογική κούραση που υπάρχει σε όλες τις ομάδες από την αποχή από τα επίσημα παιχνίδια λέγοντας: ” Υπάρχει μια ψυχολογική κούραση, από όλες τις ομάδες, καθώς εδώ και τρεις μήνες δεν έχουμε παίξει ένα επίσημο παιχνίδι στο πρωτάθλημα”.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην έλευση του Αρμάντο Φουτσίνι αναφέροντας: “Σίγουρα η έλευση νέου προπονητή δίνει άλλο αέρα και διαφορετική ψυχολογία στην ομάδα. Ο κάθε ένας μπορεί να το αντιμετωπίσει διαφορετικά. Σίγουρα και ο Μανώλης Παπαματθαιάκης και ο Αρμάντο Φουτσίνι, είναι αρκετά καλοί προπονητές, έχοντας διαφορετική φιλοσοφία”. 

Στην συνέχεια μίλησε για την πρεμιέρα κόντρα στον Ηρακλή, τονίζοντας: “Από την πρώτη μέρα έχουμε εστιάσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Ηρακλή, σίγουρα είναι δύσκολο ματς καθώς ο Ηρακλής είναι ένα από τα φαβορί για το πρωτάθλημα. Εμάς αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να ξεκινήσουμε θετικά το πρωτάθλημα της Football League”.

Ακόμα ο Μιχάλης Αυγενικού, μίλησε και για τα όσα γίνονται στον Ηρακλή τις τελευταίες ημέρες: “Δεν μας απασχολούν αυτά που γίνονται στον Ηρακλή και εμείς τόσο καιρό τα ίδια περνούσαμε, δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα για το ματς, εμείς ετοιμαζόμαστε και θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει”.

Ο μέσος του Ηροδότου κάλεσε και τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια του Ηροδότου στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, καθώς είναι ιστορική στιγμή για τον σύλλογο: “Επειδή μετά από πολλά χρόνια ο Ηρόδοτος παίζει στην Football League πρέπει να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να βλέπουμε τις κερκίδες γεμάτες. Τους θέλουμε δίπλα μας και στις χαρές και στις λύπες. Τους θέλουμε παντού μαζί μας όπως ήταν και πέρυσι για να ζήσουμε μαζί τις ιστορικές στιγμές”.

Κλείνοντας ο Αυγενικού μίλησε για το πρωτάθλημα της Football League και τον στόχο του Ηροδότου υπογραμμίζοντας: “Η Football League είναι μια δυναμική κατηγορία, φέτος θα  είναι πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων καθώς υπάρχουν 5 ομάδες που πάνε για πρωτάθλημα και οι υπόλοιπες είναι στην ίδια δυναμικότητα. Η ομάδα έχει θέσει ως στόχο την δεκάδα και πιστεύω να τα καταφέρουμε γιατί έχουμε ένα αξιόλογο ρόστερ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook