To αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Στρίντζη

Είχε για δύο χρόνια το πόστο του Γενικού Αρχηγού στον Ηρόδοτο.

To μήνυμα του:  

“Στα 2 Χρόνια που υπηρέτησα την αγαπημένη μου ομαδα απο το πόστο του Γενικού Αρχηγού έζησα πολλές χαρές, στιγμές συγκίνησης, αλλά και λύπες…

Ποιος θα ξεχάσει τον τελικό στα Σπάτα, ποιος θα ξεχάσει το Super Cap στην Ελευσίνα, ποιος θα ξεχάσει το πρωτάθλημα Γ Εθνικής και την άνοδο μετά από 36 ολόκληρα χρόνια, ακόμα τους πανηγυρισμούς Στην πλατεία του Αγίου Νικολάου. Υπήρξαν όμως την καινούργια

Χρόνια στιγμές έντασης και μεγάλης πίεσης, ήμασταν όμως εκεί μέχρι την τελευταία μέρα και ώρα.. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Στέλιο Σωκιανο έναν ακούραστο στρατιώτη της ομάδας και καπετάνιο αυτού του μεγάλου καραβιού, τον Μιχάλη Μωραΐτη που ήταν πάντα δίπλα μας σε Ο,τι χρειαστεί, πολύτιμη μονάδα, τον Μιχάλη Γεωργιάδη, τον Γιωργος Δασκαλακης, τον Βασίλη Μιχαλελη και πολλούς άλλους μια απίστευτη χημεία ανθρώπων, μια οικογένεια..

Τους παίχτες της ομάδας μας που έδωσαν τα πάντα για αυτό το σήμα,για αυτή την ομαδα παίχτες με προσωπικότητα και αξία μεγάλη.. Όλοι μια οικογένεια..

Στο τέλος άφησα έναν άνθρωπο με μεγάλη ψυχή και καρδιά που περάσαμε πολλα μαζί καθημερινώς.. σε ευχαριστώ Μανώλη Παπαματθαιάκη για όλα, μου χάρισες ότι ζητούσα από μικρός να δω την ομαδα μου στην Β Εθνική..θα σου είναι ευγνώμων όλη μου την ζωή!! Να ευχηθώ καλη δύναμη στον μεγαλομέτοχο και τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν. ΗΡΟΔΟΤΑΡΑ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ!!!!

Με εκτίμηση, Μιχάλης Στρίντζης”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook