Σε πρότυπα Football League τα νέα αποδυτήρια του Ηροδότου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του Ηροδότου Στέλιος Σωκιανός, γνωστοποίησε πως έγινε πραγματικότητα ακόμα μια δέσμευση του λίγο πριν παραδώσει τα “σκήπτρα” στον Ηρακλή Νύκταρη, καθώς τα αποδυτήρια κατασκευάστηκαν σε πρότυπα Football League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: “Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, κ. Στέλιος Σωκιανός και όλη η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Ηρόδοτος είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουν τον φίλαθλο κόσμο της Αλικαρνασσού και ιδιαίτερα τους αγαπημένους μας φιλάθλους, ότι άλλη μια δέσμευση και υπόσχεση προς τους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο γίνεται πραγματικότητα. Από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου θα χρησιμοποιούν τα ανακατασκευασμένα και ανακαινισμένα αποδυτήρια, τα οποία δημιουργήθηκαν και τροποποιήθηκαν σε πρότυπα Football League.

Για άλλη μια φορά και λίγο πριν ο κ. Στέλιος Σωκιανός παραδώσει την ΠΑΕ Ηρόδοτος στον μεγαλομέτοχο, κ. Ηρακλή Νύκταρη και τη νέα του Διοίκηση, το ρητό “Άμ’ έπος άμ’ έργον”, (ότι πούμε το κάνουμε), πάνω στο οποίο έχτισε τα δύο τελευταία χρόνια την αγαπημένη μας ομάδα επαληθεύεται. Θέλω επίσης να δηλώσω ως πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ότι από τις τελευταίες συζητήσεις που κάναμε στην Αθήνα και από τις προσωπικές του δηλώσεις, είμαι σίγουρος και πεπεισμένος ότι ο νέος ηγέτης του Ηροδότου έχει καταλάβει το βάρος των ευθυνών που αναλαμβάνει, το ιδιαίτερο προσφυγικό προάστιο που έρχεται και κυρίως το μέγεθος της μεγάλης και της ιστορικής ομάδας που θα ηγηθεί.

Πιστεύω ότι έχει την οικονομική δυνατότητα αλλά κυρίως την ανάλογη και κατάλληλη εμπειρία της συγκεκριμένης κατηγορίας, ώστε να οδηγήσει την αγαπημένη μας ομάδα εκει που της αξίζει. Εγώ προσωπικά, όλοι οι συνεργάτες μου, ο Ερασιτέχνης ΠΑΣΑ Ηρόδοτος, οι Ελπίδες Ηροδότου, οι Νέοι Ηροδότου αλλά και όλοι οι φίλαθλοι και η οικογένειά του σωματείου μας οφείλουμε και πρέπει να είμαστε ένα και δίπλα στον κ. Ηρακλή Νύκταρη για να φτάσουμε την αγαπημένη μας ομάδα όσο πιο ψηλά της αρμόζει. Με εκτίμηση, Στέλιος Σωκιανός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook